5

Анонимен

преди 6 години

В почивните бази, предназначени за деца, трябва да се настаняват само деца.Ако бройката не се попълва, съответните институции да направят нужното, за да се даде възможност за лятна почивка и на децата на онези семейства, които нямат необходимите финансови възможности, за да ги пратят на море. Имам предвид учещите деца на хора, които работят и се осигуряват.Няма да ми е приятно, ако с моите пари на данъкоплатец се заплащат и летните почивки на безбройната челяд на вечно безработните лентяи.

4

141

преди 6 години

От общо 141, колкото бяха държавните детски лагери по време на социализма, а когато демокрацията бе отменена и дойде алчния капитализъм, действат едва 30 от тях.

3

Ако има 2 или 3 деца

преди 6 години

270-380 лв за едноседмичен отдих на едно дете не са по джоба на всяко семейство.Не е достатъчно за детето да промени климата само за 7-9 дена.Нямам нищо против, ако от бюджета се дотира лятната детска почивка, която да продължава поне две седмици. Но с правото да ползват такава услуга да бъдат деца, които ходят на училище и не само формално го посещават, но и учат.Предпочитам от данъците ми да се облагодетелстват такива деца, а не да хрантутим глутници готованци,които дори бълг.език не знаят

2

Анонимен

преди 6 години

До 9213 #2то повсеместния бригадирски ученически труд е достижение на демократите щото :)))

1

9213

преди 6 години

Какви лагери за деца, каква почивка за тях. А да отиват да работят на демократите, че хора за работа не останаха в България!