66

Анонимен

преди 6 години

Много сте добри,няма що.Цялата ви работа е преливане от пусто в празно.Вчера решиха да удължават ваканцията на децата,днеска я отмениха.Но пък измъдрина друго-ромчетата да тръгват на 4 годинки на предучилищна,защото по-късно не можели да наваксат с материала.Да се смееш ли,да плачеш ли.Е така поне ще освободят родителите им да правят нови ромчета.Те и без това друго не правят.

65

Анти ГЕРБ

преди 6 години

С тази *** усмивка на селски тарикат и с простотиите които денонощно ръси, този си е направо за лечение.

64

Щирлиц

преди 6 години

Цяло стадо нарциси.Верват си.Ние не.

63

Анонимен

преди 6 години

Тия номера да не си направил нищо за три мандата и да плюеш по другите е Борисов патент.

62

БСП,СА ПОЗОР

преди 6 години

До 123.Има проекти,но само проекти само на снимка от преди 40 години,които Борисов изпълни сега.Едно е на снимка друго е да го направиш.Пречиствателните станции,бяха като гьола Белене и Цанков камък.Преди една седмица минах по пътя Девин -Михалково,ти да видиш язовир без вода,и как стоят там едни милиарди,голямо постижение,голям праз построиха БСП и ДПС.Едни 5 милиарда изчезнаха.А заменките им ощетиха България със 6 милиарда лева.Подписаха 20 годишен договор,за златото на България,и пак губим

61

Анонимен

преди 6 години

Като чета тая статия и почвам да си мисля, че живея я във Франция, я в Германия...ама като погледна от прозореца и виждам една по-скапана версия на руска ***... тоест, съвсем нормална бивша комунистическа република... тъй че, баце, по-полека със селташкото говорене, че няма да остане кой да ти вярва и ще ти изгорят милиончета по офшорките...

60

Анонимен

преди 6 години

Няма по-добри от нас...в рекета.

59

Анонимен

преди 6 години

HA-HA-HA ХО-ХО-ХОБибитко, всеки друг на твое място ще е по-добър! ГЕРБ - партията на некадърниците и крадците (за съжаление нямат конкуренция)

58

Анонимен

преди 6 години

явно човека е в начален стадии на психично разтройство!

57

Анонимен

преди 6 години

Най-тъпите,най-крадливите,най-простите,най-агресивните,най-арогантните! И най-най-грозните!

56

БОРИСОВ

преди 6 години

ДРУГАРИ МИНИСТРИ РАБОТЕТЕ ТАКА ЧЕ ЗА 2 ГОДИНИ ДА ПОКРИЕМ ПЛАНОВЕТЕ ЗА 5 РАБОТЕТЕКРАДЕТЕ УДАРНО

55

БСП,СА ПОЗОР

преди 6 години

До ГЕРБ = наглост.А,БКП-БСП,какви са?Наследници на терористична организация,избила над 200 000 българи,фалирала 4 пъти България,ограбила над 1 трилион лева от българския народ,фалирала 13 банки,включително и КТБ-не си измисляй,парите за санирането,са плащани на всички фирми приближени до всички партии.20 години никоя от предишните кривогледи партии,не можа да построи колкото Борисов.Ей три пъти повече построи от всички предишни правителства взети заедно.Гладните нещастници да работят.

54

Анонимен

преди 6 години

Работата за един гербер е нещо важноДа е на работа,какво е качеството ?.Никакво!Няма нищо по безполезно от гербер на работа.

53

123

преди 6 години

Пълен *** и нарцис. Как само си присвоява всичко започнато или построено преди него и се хвали, че той го е изградил. Построиха само 100-120 км. от магистрала Тракия и я обяви, че той е построил, след готови проекти. Сега ще строят Хемус от Ябланица до Ловеч до края на мандата, някакви си 50-60 км. Пречиствателни станции се строяха още с предприсъедителната програма "Сапард", чучелото ги обявява за свое постижение. А доходите не са променяни от 2009 г. в бюджетната сфера,има само за номенкла

52

ГЕРБ = наглост

преди 6 години

Не ви ли побиват тръпки, българи??? Нямало по-добри от най-корумпираните, най-тъпите, най-наглите и най-големите простаци, управлявали някога нещастната ни държавица!Тези ***, които извършиха грабежа на века с КТБ, които откраднаха стотици милиони от "санирането", които превърнаха държавата в гето, в което всеки ден се самоубиват гладни нещастници, предпочели смъртта пред ГЕРБаджийския "рай"! И това ако не е позор!

51

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ КАРА ВЛАКАНО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НАКЪДЕ ВОДЯТ РЕЛСИТЕ.

50

НАРЦИСИЗМЪТ

преди 6 години

Е ПСИХИ(НО ЗАБОЛЯВАНЕ!САМОХВАЛСТВОТО - ПРИЗНАК НА ЛИПСА НА ВЪЗПИТАНИЕ, т.е. - простотия

49

Грешка човешка

преди 6 години

До Пешка спатияАз искам да мачкам неговия бюст.Разкошен е,чашка D!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Само до 2021-ва?! Ми те, както се хвалят, поне до 3000-та трябва да имат работа! И не можаха да разберат, че не партийната хвалипръцковщина, а реалното жизнено равнище на народа, здравето и образованието му са показател за постиженията. Иначе - смешки!

47

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Работи Иванчо,чиффлика е...твой -казал народът на Бойко и той се зарадвал и...приватизирал Министерския Съвет.