30

ПРИ ГЕРБ Е ПРАВИЛО

преди 6 години

НА ВСЕКИ БЮРОКРАТ - СУДЖУЦИИНАЧЕ ЩЕ ЗАЦИКЛИШ НА 125 -тия ДОКУМЕНТ И КРАЙ.

29

Анонимен

преди 6 години

българина е много ***.дава един чувал с пари за лъскавото - декорацийка, лачена фасада, лачено обзавеждане, теракоти, фаянси,обаче винаги вика - абе много желязо има в проекта, много скъп пректа, много скъпо това строителство, много скъпи документите...ама ако е за майбах може ...

28

Анонимен

преди 6 години

за ке н ефа е много важно да има подходящ безопасен размер на отвора за процедурата.на ф екалеотделянето и железобетонен коридор за отвеждане на реактивната струя от нагорещени газове на безопасно ра,зтояние.

27

Анонимен

преди 6 години

До АнгелЦялата тази Бюрокращина умишлено е толкова голяма.Хората да плащат безумнш хонорари на Адвокати и Консултантски фирми за да постигнат целта си!!!..ама искаш къщата да не ти падне върху тиквата, нали?прости хора има много , а българина по природа е скъп на триците, а ефтин на брашното!

26

Строителен инженер

преди 6 години

Моля недейте да пишете простотии

25

?

преди 6 години

Крайно време е Тиквата да вдигне данък сгради.. малко да охлади пазара. А и в общините ще има повече пари за облагородяване и социални дейности.

24

Анонимен

преди 6 години

До байхейстова че в Германия се искат само 19 документа за строеж е нагла ЛЪЖА !!!...според теб сериозно ли ти звучи да построиш къща с 19 документа? пич, за да си купиш сирене от магазина, има 2 документа - един от кантара, който ти дава продавачката, друг на касата - че си платил.а сега се замисли дали е сериозно да искаш къща за 19 документа ?! има едно правила, че ако нещо става "много лесно", значи не е надежно и обратно важи.

23

Неподготвен

преди 6 години

Кой чул нефочул и се изказва неподготвен. Може ли да избройш какви са тези 178 документа че леко не се сещам.Между другото какво е това сравнение на строеж и на покупка на оръжие. Bullshit

22

Анонимен

преди 6 години

Бро явно нормализацията е деградирала но понеже се светна в това което правиш ми на тоя *** е време да му дам един урок *** житеиски урок че когато човек се подиграва с друг горния го застигнал изненадващо

21

Анонимен

преди 6 години

Понякога се чудя с що за държава живея оказа се едно още луди имало на тоя свят къде отисоха нормалните в каква държава господи какво мислене слушах господи дотам я докарахме до там

20

Анонимен

преди 6 години

До де бело сер ецза един ке *** на двора пак искат документи.а то само нужни к бре...естествено че ще ти искат.имаш ли квалификация да измислиш и да построиш *** така, че да е безопасен за ползване?

19

де бело сер ец

преди 6 години

за един ке *** на двора пак искат документи.а то само нужни к бре.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонименедна врата от винкел да сложа на гаража да стане магазин.строителна площадка.строителен надзор.проектпроектант.рушвет.да се гръмна........че ти имаш ли квалификация да прецениш тоя винкел дали трябва да го срложиш и как да гао сложиш и дали няма да убие някаго, като го сложиш?

17

Анонимен

преди 6 години

Вдигаш къща в България със 178 документа!...я ги изброте тия документи да ги видя, как пък да не са 178е вие какво искате - да строиш къде и когато искаш, само шото иман некой лев отгоре? на какво ще заприлича това, къде ще е контрола, ако утре стане авария. това е сграда, не е патлак да го взимаш с 9 документа.това е кампания подета е новото архитектче, "началник" на камарата на архитектите, целяща монополизация на строително-инвестиционният процес от шепа крупни фирмаджии.

16

Анонимен

преди 6 години

една врата от винкел да сложа на гаража да стане магазин.строителна площадка.строителен надзор.проект.проектант.рушвет.да се гръмна....

15

Гошу

преди 6 години

То да купя един готов апартамент ми костваше 3 месеца, представям си какво ли е ако тръгнеш от нулата. По едно време бях мега изнервен и им казах веднъж пиян на шефовете от Адрес, че направо ще дойда надрусан и пиян и ще ги застрелям, ако не ми направят сделката до края на месеца.

14

дуло

преди 6 години

Вдигаш къща в България със 178 документа! Взимаш пистолет с...деветда ти я вземат къщата ....едина да се гръмнеш накрая нищо не ти трябва, нищо.

13

zx

преди 6 години

Исках да кажа друревец ама цензура.....

12

Анонимен

преди 6 години

Бюрокрацията е гладна, трябва да се храни. Да се чувстват необходими, че без чиновниците не може. Отделно рушвети трябва да се дадат, не им стигат паричките на писарушките. А за почивките им в работно време няма да говорим. За кфалификацията и образованието също, че може да се обидят на некадърност.

11

Анонимен

преди 6 години

Изводът - искат да ни отчуждат имотите, да си купуваме и строим трудно, но да се трепем лесно.