27

Провери

преди 6 години

Най-голямата европейска държава е Украйна.Русия е в Азия.

26

Нови санкции трябват

преди 6 години

Русия провокира НАТО.Тръмп рита Путин по главата, заради тези глуупави руски постъпки.

25

American boy

преди 6 години

God Bless America!

24

Анонимен

преди 6 години

Абе НАТО вие нефелни ли сте, Ан 26 с Миг-31, това е все едно влак стрела да ескортира ТИР, скоростта с която излита Миг-а е по-висока от максималната скорост на Ан-а, а и горивото няма да му стигне до Калининград!

23

до 31

преди 6 години

Това е военен термин и тук граматиката не играе!!! Точно прЕхвана е! Казва се изтребител-прЕхващач, хейтърче!

22

8

преди 6 години

И какво сната после интересно

21

Догаджоло

преди 6 години

Едно е сигурно, руснаците нямат търпение да се отърват от късичкия кагебеец, който през няколко дни ги вкарва в какви ли не приключения! Изборите идат!

20

Ха!

преди 6 години

"НАТО прехвана..."Извинявай Веске, какво означава това "прехвана"? Да не би НАТО да е хванал нещо прекалено много? Или пък да не си искала да кажеш "прИхвана", с "и"? Мерси предварително!

19

Жалко

преди 6 години

Защо е цялата тая идиотщина в света..то бива краварска алчност ..много жалко.А можехме да си живеем спокойно и да има пари за бедните и ... Големи глупости написах..

18

"Ярс"

преди 6 години

Русия е Европа. Тя е най-голямата европейска държава и са с вкъщи. САЩ са натрапници от Америка и никой не ги е канил тук.

17

Burzum

преди 6 години

Прихванали на Баце увисналия гре.здей!Да живей Володя....докату можи!

16

"Ярс"

преди 6 години

Русия е Европа. САЩ са Америка. Едните са си вкъщи а другите нападат по чуждите домове. Това е все едно да атакуваш някой който си е в двора за това че е близо до оградата. Ми то така може да стане и сакатлък и нападателя да го карат в спешното.

15

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно да са се изгубили ако са ползвали glonass

14

до 26

преди 6 години

Ами с Русия какво ни свързва?Аз не искам да имам нищо общо с една изостанала,пиянска,корумпирана,мафиотска държава където обикновенния човек живее бедно а руските олигарси и мафиоти колят и бесят наред.Една държава която точно като ислямските варварски държави разчита само на продажба на суровини.Държава,където не можеш да се оплачеш ако не ти хресва управлението на държавата,държава където човека е роб,държава от която всяка година милиони руснаци бягат към Запада.

13

България мрази сащ

преди 6 години

Бизнесът с памперси ще процъфти, ако дръгливите кранти на НАТО продължават се навъртат около Руските самолети.

12

Анонимен

преди 6 години

Прехванали са най-бързия изтребител, дето стига Мах3, направен е от никелова стомана и титан, въоръжен с най-модерния радар с обсег 200км, водещ едновременни 10 цели и стрелящ по 4. Може да сваля и нисколетящи ракети круз. Справка Wiki. Та какво са им прехванали точно?

11

Spiritus Rector

преди 6 години

Ако Русия нападне НАТО, това няма да бъде война, а ще бъде битка с тероризма.

10

проктолог

преди 6 години

Твърдението, че Русия може да превземе Полша, Естония и Литва за една нощ е лъжа. Истината е, че Русия може да превземе Полша, Естония и Литва за половин нощ!

9

****

преди 6 години

Василев,ти глефай някой руснак тебе да не излекува,че хич не те слуша главата с тези твои агенти дето ги пишеш,то от както е създадено цру,не са имали толкова агенти,колкото ти си изписал до сега.

8

Анонимен

преди 6 години

Хванати или прихванати, кое от двете? И като са ги прихванали какво е станало? Руснаците дали са разбрали изобщо? И защо ще летят след тях, международно въздушно пространство е. Всеки може да си лети. И кого вдиганали, испанците. Те пък къде се бутат? Страхът от Русия не дава мира на натовци. Като ги е страх, защо обграждат Русия? Да не мислят, че това ще им помогне да победят? Баси палячовщината от НАТО.