136

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин.Разкова говеждата империя на злото и им показа на американците,че вече са само един миризлив кравешки нужник.

135

Анонимен

преди 6 години

1.Мистър "Йес" на Русия-Козирев още през 1995 г каза,че БГ винаги е била, е и ще е приоритет на Русия-до 1944г и след 1956г ни управляват международно организирани от САЩ и кликата Кобурготски,Живков и с-ие престъпници и терористи. 2.По плана на Андропов "Голгофа" за САЩ Обама и Тръмп са като Горбачов и Елцин за Русия! В САЩ не е ясно "кой кара влака" -т.е. са в конституционна криза- и пред прага на социална революция!3.Препоръка: попкорн,бира и -през гугъла: "Спешен случай-9 милиона мишлета"

134

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Русия притежава най-мощното оръжие на света. Това са ракети заредени с ,,антиматерия,които за две минути една от тях може да унищожи страни като САЩ, Франция.......Това ги плаши!

133

рускиня да 151

преди 6 години

"за фалиралата ционистка клоака-САЩ с непосилния си държавен дълг от над 29,1 трилиона $ няма друго спасение освен една голяма световна война". Само че този път не им се получи да направи война на друг континент,а те да седят на топло. Ще понесат всичко, което намътили.

132

рускиня

преди 6 години

Най-накрая Конгрес да произнесе - Тръмп е назначен от Русия или не е? След като твърдят ,че избори в Сащ е работата на Русия и после да *** ,че "Русия вече не е световна сила". Губи ми се логиката - щом Русия назначава президента на САЩ , значи световна сила. Ако все пак Тръмп не е назначен от Кремъл, тогава квичене за намеса на Русия е безпочвено. Но щом смятат Тръмп за легитимен президент, значи Русия няма пръст в изборите на САЩ. Ама американец и логика - това са несъвместими понятия.

131

Анонимен

преди 6 години

ОТ БИБЛИЯТА ЗНАЕМ,ЧЕ АНТИХРИСТА КОГА ДОЙДЕ НА ЗЕМЯТА ЩЕ ИМА ФОРМА НА ЧОВЕК И ЩЕ СЕ ПОДЛЪЖАТ МНОГО ХОРА ПО ОБЕЩАНИЯТА И ПРИКАЗКИТЕ МУ,НО ПОСЛЕ СЪЩИЯ ЩЕ СИ ПОКАЖЕ САТАНИСТКАТА СЪЩНОСТ И ЩЕ ЗАПАЛИ НАЙ СТРАШНАТА И СМЪРТОНОСНА ВОЙНА ПО СВЕТА. ПАК В КНИГАТА НА КНИГИТЕ СТАВА ЯСНО КАКВА ЩЕ Е ЖЕСТОКАТА СЪДБА НА АНТИХРИСТА И НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ. ХА СЕГА СИ СПОМНЕТЕ КАК ТРЪМП ЛЪЖЕШЕ И ОБЕЩАВАШЕ НЕЩА КОИТО НЕ ИЗПЪЛНИ И СЕГА ТРЪМП И ЦИОНИСТКОТО МУ САТАНИСТКО ОБКРЪЖЕНИЕ ДОКАРАХА СВЕТА ДО ПРАГА НА ВОЙНА

130

Анонимен

преди 6 години

Ако погледнем реално, политическите системи в Русия и Иран са на светлинни години по-демократични от тази на Саудитска арабия. Обаче със саудитите американците нямат никакъв проблем. Даже са най-близки съюзници. Тогава за какви ценности говорим. Всичко е пари, приятелю!!!!!

129

Анонимен

преди 6 години

За фалиралата ционистка клоака-САЩ с непосилния си държавен дълг от над 29,1 трилиона $ няма друго спасение освен една голяма световна война с която да си дръпнат икономиката.Така стана при предишните две световни които ционистките банкери от Уолстрийт запалиха и извлякоха баснословни печалби ,като воините се водеха далеч от бреговете на САЩ ,сега обаче е друго САЩ сами тръгват на война срещу Русия и Китай и ядрените С.Корея и Иран на които ядрените ракетки спокойно достигат всяка точка в US

128

ST

преди 6 години

Тръмп влезе в монопола на политиците. И колко е сгрешил Путин. Направо Путин е ***, а Тръмп предателя, а американските политици от кариерата работят за просперитета на аМЕРИКА. НОВА -стара пропагандна кампания. Чудно защо обама нямаше такава кампания? Той почти обърна цялата политика на сащ ама беше от политическата каста.

127

Калеко Алеко

преди 6 години

Както написах и по-долу ..... Късно е либе за китка ! Плейбоят с оранжевия перчем, не постъпи много коректно с клетата путин.ка .... първо я прелъсти с обещания за гореща любов, после се възползва от услугите и, а накрая последва драматичен обрат .. и той просто я изостави .... !!!

126

коментатор

преди 6 години

анализ на наивен четвъртокласник.. втория срок

125

Asan

преди 6 години

селинджъри кога ще обсъдите намесата на САЩ по целия сват, както и с какво държат продажните си марионетки:)

124

Анонимен

преди 6 години

България е окупирана от американците и я командват от посолството. Суфлират на послушковците си и си мислят, че ще могат до безкрай да водят за носа срещу жълти стотинки една древна нация. България е руска зона на влияние, не турска, не американска. Платените лъжи винаги провокират истината. Грантаджиите да си разправят лъжите на друго място.

123

григор

преди 6 години

Руснаците са полезни, защото единствени се опъват на наглите гринговци, които се самозабравиха. Лошото е, че те са същите мегаломани и недай боже пак да ни опипат в сферата си на влияние

122

Анонимен

преди 6 години

Това е тактиката на говедарите и техните ***. Провокации и диверсия. Само че петролът намалява навсякъде и не се очаква адекватен заместител скоро. С този раздут военен бюджет, дългова спирала и растяща омраза в арабския свят към американците още след пет години ги виждам как вместо на шевролети американците ще се возят на Путин на дедовия...

121

Анонимен

преди 6 години

До 123Като не е световна сила,защо не я гледат с пренебрежение,а така живо ги интересува

120

Карбовски

преди 6 години

Българинът беше вдъхновен фашист,екзалтиран комунист,всеотдаен либерал....такъв,какъвто им трябва.Убий българина ....въпрос на време е.

119

123

преди 6 години

Не е вярно, че Русия не е световна сила ! Тя е номер едно по производство на препарат за вана, които става и за пиене, номер едно са по наркомания, мизерия, престъпност, пиянство и все такива яки неща ! :D Такава страна никой не е успял да покори, няма и да успее никога. Вие да сте видели някой да превзема голяма купа с тор ?

118

Анонимен

преди 6 години

Тралала, ала бала пълен балон е тоя анализ. Нищо не се е излъгал Путин, борбата е много дълбока и Тръмп е просто една пионка в нея, която беше единствения възможен вариант за опит за борба със статуквото в света и много сериозни сили, срещу които Русия и някои други държави са тръгнали. Тези сили се въртят от ФЕД и бандата банкери, на които е, те финансираха яко Хилъри и Тръмп не им е много удобен. Затова и го смилат постепенно, а той се поддава. Битката е много сериозна и не е за ден два.

117

Анонимен

преди 6 години

Дано се сбият по-скоро. 70 години без свястна война ! Писна ми вече. Крайно време е да се изправят единствено срещу друг и да имаме краен победител, та ако ще и един човек да е.