35

Анонимен

преди 6 години

Жената има голяма нужда от специализирана помощ, т.к. очевидно не изглежда добре психически. Едва след преценка на психическото й състояние може изобщо да се обсъжда въпроса за наказателната отговорност, която би могла да носи за злепоставяне и за връщане на детето й. Много съществени въпроси, пряко свързани със случая не са изяснени, затова и не виждам как го коментират тук разни лели и чичовци на база едни нескопосани и слабо информативни и непрофесионално написани статии.

34

Анонимен

преди 6 години

До milenaНо истината е, че светът се управлява с пари...............Истина? Истината е колективно споделена илюзия.Милена, има и нещо друго, вие никога не сте попадил под ударите на немотията, затова я съдите. Не може да знаете предвалително как ще се справите, ако ви случи такова нещо.Аз обаче знам, и тук всъщност, всеки описва себе си , докато коменитра Нея.Помислете за това.

33

Стеф

преди 6 години

До socialenА преди него как ''разцъфвахме'', то пари,работа блага....въобще всичко си беше наред и като дойде Борисов рязко обедняхме. SOCIALEN или е платен или с ограничен умствен капацитет.

32

Виа Апиа

преди 6 години

сутринта прочетох това:132 мили древно проклятие,сбъднато в 6000 кръстаОтмаляла земята от кървища, смятала, чечедата страдални възкръсватНови пинии с корени древното пиятот смъртта на свободните роби.А Спартак пред очите ни горестно вие,помнен в тая безумна прокоба.Капуа, нито Рим, помнят Апия виа,освен за разходка невръстна,душите човешки от болката пияти разпват Спартак......на 6000 кръстаВелико!

31

:)

преди 6 години

Дано да се подреди всичко при тази жена и да може да си отгледа детето! Личи си, че е добър човек попаднал в безизходица.

30

Стеф

преди 6 години

До Анонимен 30Всеки е попадал в тежки ситуации-това не е оправдание.По времето на бабите ни като е било война и не е имало храна пак са си гледали децата.Няма оправдание за тази гадна егоистична постъпка.За тази съд.

29

milena

преди 6 години

До АнонименИзобщо не възприемам за ценност парите. За мен няма по-висша ценност от семейството, от това да си обичан и да бъдеш обичан. Но истината е, че светът се управлява с пари.Като отидете в магазина, с какво си купувате хляб? Да кажем, че ще се намерят пари за памперси и храна, сама ще му ушия дрешките, но не мога да му извадя дипломата от университета на принтера. За съжаление в такъв свят живеем. Казвам само , че трябва да мислим и след раждането

28

Анонимен

преди 6 години

До milenaЖивеем в 21 век,не виждам нищо лошо в това да се предпазваш от забременяване, когато нямаш възможност да отгледаш деца...................Милена, вие разбирате ли последицата от това,което сте написали?Вие приемате за редно и норма да сеиздигне като висша ценност (над която няма нищо) ПАРИТЕ и човекът да Е функция на тези пари.Ако сега :ария я осъдят за бедност, утрe бедността ще е престъпление и всички ще споделят ТАЗИ ИСТИНА.Мислете не за днес, а за утре, за вашите внуци

27

socialen

преди 6 години

Борисов е виновникът за отрицателните явления и нарастващите психологични проблеми сред хората.

26

Анонимен

преди 6 години

Искам да знам Европейски Социален фонд как разпределя средствата си защото по програмата за Развитие на човешки ресурси се отделят средства за консултации с:адвокат , психолог , рехабилитатор , соц рабонтик,логопед , спец педагог . 6-*** специалисти взимат средства , а резултат .......Защо бедни български семейства като това на тази жена не ползват тези програми , защото не могат да се вредят от ц....ите,защото ги е срам да кажат , че са бедни , защото ....... , крайно време е да сложите РЕД

25

богомилът

преди 6 години

До milena Като начало, прочети две неща - какво представлява прозореца на Овертон и книгата на Оруел "1984"......................................"От каквото мъдрият се срамува, с него лудият се надува".

24

socialen

преди 6 години

С неграмотните си, некадърни, кратки "управления", всички до едно завършили преждевременно, скоропостижно, Борисов причини тотален геноцид над българите и върна развитието на страната с десетилетия назад.

23

socialen

преди 6 години

Катастрофата, Немотията и Безперспективността, които Борисов причини на българския народ са всеобхватни. Толкова дълбоки, че хората си изоставят децата от Немотия.

22

Анонимен

преди 6 години

До milenaнамерят трафиканти и го продадат в Гърция, ами ако го използват за донор на органи?.........................Ето как се формират реалности DDD Rp-приемай страх и ужас по телевизора сутрин обед и вечер поне по веднъж....е щом искате ще получите "Война на реалности")Знаете кой ще я спечели, нали?

21

milena

преди 6 години

До АнонименЖивеем в 21 век,не виждам нищо лошо в това да се предпазваш от забременяване, когато нямаш възможност да отгледаш деца. То лесно да го родиш, ами след това?Трябват пари за храна, памперси, училище, колеж,университет...Може би коментарът ми се е възприел като осъждане, но просто не мога да разбера при наличието на институции, кризисни центрове как може да оставиш детето си в храстите.На всеки може да се случи да изпадне в такова положение, включително и на мен, но трябва да се мисли

20

Анонимен

преди 6 години

До milenaА ме не ужасява че не виждаш как умишлено затриват ЧОВЕКА.А не можеш да си представиш че ако сега тази Мария, пореданат, я обавът за убийца и луда, ще има още такива Марии? Не можаш да видиш грозната страна на нещата.Светът, скъпа Милена се управлява от символи...Тук не мястото да ти обяснявам тези неща, а тези неща не могат да се бяснат с думи, защото тогава стават смешни.Мога да се закълна, че няма нищо случайно в името на майка и детето и ХРАСТИТЕ.Ето видя ли? Но Е истина.

19

Анонимен

преди 6 години

Името й е Мария, ама че символ и посление.Защо искате да разпънете Мария?Амин!

18

ОГЛЕДАЛЦЕ , ОГЛЕДАЛЦ

преди 6 години

НАЛИ В БГ ВСИЧКО Е СТАБИЛНО ........ОТГОВОР НА ОГЛЕДАЛОТО : ДА Г-Н ....... ВСИЧКО Е СТАБИЛНО .....РАБОТОДАТЕЛИТЕ ПЛАЩАТ... , РАБОТНИЦИТЕ МЪРЗЕЛУВАТ...... ,СИНДИКАТИТЕ РУШАТ СТАБИЛНОСТТА.....НА БГ , КТБ....... , ЦУМ ...... , НДК ......, ХОРАТА СА СПОКОЙНИ .ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ ........

17

Анонимен

преди 6 години

Г-жо Милена, грях е както да се осъжда, така и да се предпазваме от забременяване. Затова и сме на такъв хал.Чувала ли сте за следродилна депресия? На чужд гръб история тояги са малко.

16

Анонимен

преди 6 години

Голяма жестокост е да се отнеме дете от майка. Това ще съсипе психиката й и никакви психотерапии няма да помогнат