14

Очевидец

преди 6 години

В Абу-Даби присъствах на такъв ,,цирк" в хотела.В момента в който 3 момичета излязоха от асансьора на етажа с вик си хвърлиха ,,пищималите" без да им пука от нас и тръгнаха по стаите си. На въпроса защо тогава ги носят отговориха,,Заради татко и мама ,баба и дядо"Останали бяха по дънки и тишърти.Така им харесвало но......!?!? Бяха на по 20тина години.Тъй че младите полека -лека може би някога ще влязат в час.

13

Анонимен

преди 6 години

За пръв път чувам, че жените в Иран трябва да ходят забрадени. Не съм ходил там, но гледайки кадри от Иран, това не е вярно. Това обаче не ми пречи, да кажа, че според мен исляма е най-двуличната религия! Всеизвестно е правилото: не ме слушай какво казвам, а гледай какво правя!

12

а

преди 6 години

До fesaкво се оплакваш бе брат нашите промитаци са ви набутали тая кирлива религия, христита, мюсли все тая и двете страни са еднакво промити и вършат работата на елита:)) кофти е, че нормалните хора са набутани в един свят с вас, скапани шизофреняци:))))

11

онбашията

преди 6 години

72 удара с камшик, какви варвари, не са ли чували за 6 месеца усолвно тия?

10

Некъф луд

преди 6 години

Типичното двуличие за тази религия

9

Анонимен

преди 6 години

Всички арабски студенти в България с удоволствие ядат свинско месце - пържолки , кебапчета и т.н. И много обичат разголени мадами !

8

а

преди 6 години

те нинджите ще започнат да се разбуждат ама докато оставят старите обичаи гоуем срам ще берат затова, че са се отнасяли с жените като с ***:)) не могат просто да обърнат глава и да кажат, че най-вероятно са сгрешили и алла.х не им е казвал да си трепят жените с камъни и да ги бият с камшици:)))

7

Анонимен

преди 6 години

Ние ги знаем много добре! Преди виш партиен член-комунист,а сега ***.

6

Анонимен

преди 6 години

За бурката не е точно така. Швейцария забрани бурките, така че жената спазва законите на държавата, в която е отишла. Ако бяха всички навлеци в Европа като нея, нямаше да има проблем. Иначе в държавите си да се увиват и в юргани, не ни интересува. Иначе за бирата - да, това лицемерие.

5

Анонимен

преди 6 години

По-големи двуличници от бледоликите юдейо-християни на тази и съседните галактики няма!

4

Анонимен

преди 6 години

Нормално за мюслотата. Всичко са такива. Като са сами поркат здраво и свинско тъпчат. Аз поне знам много такива.

3

Анонимен

преди 6 години

Да не мислите, че на мислитата им се живее с тези ислямски простотии? Омотан като пашкул, при горещина 40 градуса, една бира да не мижеш да изпиеш. Живее им се много! Ето защо в Иран си правят празненства, добре скрити, където се обличат по европейски, пият, пушат и т.н. Баси фалшивата религия.

2

fesa

преди 6 години

Да,но христосовете са доста преди нас кукумявко.

1

Анонимен

преди 6 години

Всички мисулмани са такива двуличници!!!