26

Анонимен

преди 6 години

Май като гледам не сме много много далеко от ислямците ако че не се кръвосмешаваме поголовно като тях! Лошото в случая е че те имат причина - а НИЕ???...Хахаха, според исляма не може да има връзка между родственици по-близо от 4ти братовчеди, докато според християнството може и с първи. Това казват църковните догми, а какво си мислиш ти няма значение.

25

Анонимен

преди 6 години

До Местен 30Психически стабилен мосюлманин има стига баща му и майка му да не са брат и сестра/първи братовчеди! Въпросът е също така останаха ли българи без психично разтройство/увреждане??? Май като гледам не сме много много далеко от ислямците ако че не се кръвосмешаваме поголовно като тях! Лошото в случая е че те имат причина - а НИЕ???

24

Местен

преди 6 години

Не че нещо, ама някой забеляза ли, че вече атентатите дори не са топ новината. По-голяма новина е дори, че жени в Турция развявали знамена от *** ...

23

Циник до 35

преди 6 години

Великата немска полиция е в ръчичките на Мути Мурксул....малко остана да дадат под съд полицаите застреляли алахогъзеца от Афтанистан клал с брадва хора във влака!Полицията няма вина, че и връзват ръцете!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Ами по-добра е от българската! Факт като слънце! Нима има нещо по-кадърно от български милиционер - пардон полицай?!:))))

21

Циник

преди 6 години

Не споменават, че убиеца е иракчанин, и е стрелял с автоматично оръжие...можеби нещо от рода на Узи....политкоректната немска преса бърза да "излъже", че е битова драма...а не атентат....явно другите лъжи се поизтъркаха...психични проблеми...единични случаи...амоци....време е за "битови драми"Завчера арабин с нож....вчера шебек от Брега на слоновата кост....днес иракчанин с Узи...виновни са само жертвите!

20

Местен

преди 6 години

Въпросът е дали има психически стабилен мюсюлманин...

19

Ужасен

преди 6 години

Това е лудост.

18

до 26

преди 6 години

Ама естествено, че Кинтекс стоят зад атентатите в цяла Европа, как не се сетих... Ехо, всички, чуйте заключението от разследването на либерастите; ислямът не е виновен за тези атентати- комунистите, Кинтекс, Техноимпекс, родителите ни и Бай Тошо стоят зад последните атентати.

17

анонимен

преди 6 години

наденички и бира ха наздраве

16

Не е Кон с танц

преди 6 години

Констанц е, какви кокошки ви гонят.

15

Горски пътник

преди 6 години

Преди време ми се наложи да мина през няколко села около Якоруда и Гоце Делчев...ами все едно бях в Саудитска Арабия - жени, покрити с чаршафи, ислямски вой от джамията, брадясали като муджахидини мъже...А само преди 25 години джамиите бяха затворени, а мъжете и жените от тези села работеха и въобще не се и сещаха за джамии и молитви...

14

Анонимен

преди 6 години

човечецът се е възмутил,че германците си губят времето подискотеки ,а не бачкат за да му дадат по голяма социална помощ.тежко се измъчва и страда в очакване на поредният превод.

13

Анонимен

преди 6 години

Мъж на 34 години,близкоизточен гост на Меркел.....

12

ТHE Патриот

преди 6 години

Германистан стана ФАЩ!

11

ами

преди 6 години

И този ще е психически нестабилен....нали така ги казват.....

10

шматка

преди 6 години

До 4По кухо сравнение няма.Как може да сравняваш пътен инцидент с тероризъм.Все пак научих от теб че в Германия никога няма загинали при катастрофи.:(

9

Анонимен

преди 6 години

Това не е терористичен акт, а просто мил и изстрадал бежанец е изпаднал в амок, той по принцип не е такъв. Не се притеснявайте, пускайте гей парадите на пълни обороти! Момчетата, момичетата и момиче-момчетата на дъгата да продължават с парада!

8

шматка

преди 6 години

До 8Ааа и за няколко гърчета

7

Анонимен

преди 6 години

Немецо бачка до 18. юли всяка година за държавата, а тя го защитава когато ходи да се напие в петък. Поне така беше преди.