14

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Мултикултурният модел е идея на шепа болни мозъци наричащи себе си "световен елит".Мекел, Борисов и Зоран Заев са само едни марионетки, които трябва да го осъществят.За ненормалната бабичка Меркел всичко е ясно.Питаме се: защо с македонците ще се обединяваме на основа "евроатлантическа ценности", а не например на основа православие или славянство ?Знаете ли какво готвят на България/Македония господарите на Бойко и Заев ?Готвят една мултикултурна територия пълна с роми, шиптъри и бежанци !

13

Анонимен

преди 6 години

Арабските страни от години изнасят екстремисти, целият свят спи.

12

не

преди 6 години

как така на 28 години роден 1991?????дали е терорист или всички лъжат.

11

Факт

преди 6 години

Сега е времето да се каже: Скъпи бежанци със статуси, паспорти или без такива - благодарим ви, че посетихте Европа! Товарим ви на кораби, самолети и обратно към родните ви държави в Континента от където сте дошли. И не идвайте повече!!!

10

Merkel

преди 6 години

Ние ще се справим! Бежанци, идвайте още в Европа!

9

до 12

преди 6 години

В турция, как къде.

8

Анонимен

преди 6 години

"Той е дошъл в Германия като бежанец и в последно време живял в Хамбург."Шоуто тепърва предстои с онези 2 милиона новогерманци, които сами си стоварихте на главата. Касапницата на немски овце едва сега започва. Вече всеки който ми каже, че немците били много умна нация, ще му се изсмея брутално в лицето.

7

Анонимен

преди 6 години

Защо няма атентати в ОАЕ,Катар,Саудитска арабия,ОМАН,Кувейт..Тия даже не приемат мигранти от себеподобните си?!Замислете се...Защо пасмино еуропейска...А са богати държави...

6

Анонимен

преди 6 години

Хора от Арабия въобще не бива да бъдат допускани в Европа при каквито и да било обстоятелства. Там властва уахабизма и законите на шариата и са напълно промити. Такова на евро-ценности никога няма да можеш да го научиш, дори да му опреш пистолет в главата. Ако европейските ЛЕВЧОВЧИ имаха поне 1 процент от разсъдливостта на Израел спрямо арабите, сега Европа нямаше да е в това състояние и жандармерия и военни, въоръжени до зъби, нямаше да се разхождат по улиците на Париж, Хамбург и Лондон.

5

Анонимен

преди 6 години

Каква изненада. Направо съм ш00киран.

4

Анонимен

преди 6 години

Русиян войникус,смени чипа на швабикус,и сега те са,кат крепостни селянчета!Меркеликус го доказва ежедневно!! :-)

3

Анонимен

преди 6 години

"А от 1991 до 2017 не бяха ли 26 г?"Покрай бежанците, които бяха 10% от общия поток полуфабрикатни форми на живот на въглеродна основа, всичко що падна от дървото или излезе от землянката се довлачи до Европа. "1984" - сетила се Мара да се побара. Колко кръчми и пивоварни отвориха в арабския свят след Майдана в Украйна? Сега ще се следим, защото рибата вмирисва откъм главата. Лаком гз сейе пръст. Меркел няма ли да си направи селфи с труповете на убитите - ей така за шоу с малко реализъм.

2

Европеец християнин

преди 6 години

Колкото и да ги ръгат и газят пак ще изберат продажната Меркел тъпите немци.Жалко,че силна Германия не е на страната на бяла християнска Европа.

1

Анонимен

преди 6 години

Храни бясно куче да те лае. А от 1991 до 2017 не бяха ли 26 г?