173

Анонимен

преди 6 години

Султанът на една много по-силна държава от Румъния направи някои грешки спрямо Русия, и после ходи омърлушен около година. След това сам си занесе главата на поднос със синя ивичка по края на Император Путин! Интересно, никой не се учи от чуждите грешки.......Отиде да го иска за булка и тя му пристана. Вярно, криза се известно време по тоалетните, но накрая склони. За чеиз му донесе паток и централи.

172

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТА исковете за пропуснати ползи от частната авиокомпания срещу Румъния.--------------Компанията е длъжна да се съобразява кого и къде превозва.Няма да получат счупен бан от Румъния.Никой в света няма да се застъпи за този от падък Рогозкин.

171

Анонимен

преди 6 години

Колко ли ще струва газта за Румъния през 2019-та година ? А исковете за пропуснати ползи от частната авиокомпания срещу Румъния. Лошо Седлареску, лошо !...Да натриеш носа на късия- безценно. За другото имаш партньори. Освен това Румъния си добива газ за собствени нужди, не е много, но все е нещо.

170

Анонимен

преди 6 години

Скоро и румънещите нема да има с кво да си варят мамалигата, газът мое да им свърши кат на урките ама тмо мое да им е най малкото.

169

Анонимен

преди 6 години

Охоо, жалката гньида Рогожин се притаила в редовен полет на С7, но румънската разведка не спи. *** дее6а, гад кремълска! Последния път като беше в Кишинев, ги плашеше директно с окупация ако се преориентират към ЕС. Сега го направиха за резил пред цял свят.

168

u4en

преди 6 години

БРАВО на румънците ! Пичове...имат си президент 50 на 50 румънец-германец ! А ния колко мин.-председатели сме имали 50 на 50 руснаци - БГ....че стигнахме до серГЕЙ -БГ ! Рогозин . нямаш място в цивилизована Европа ! Назад в монголоидната *** !

167

СатаНАТО™

преди 6 години

Румъния е велика.Румъния ще измете руските с вини от Приднестровието, а след това и от Крим.Приднестровието и Молдова са румънски земи, заграбени от руснаците.

166

Анонимен

преди 6 години

Кремъл наду тръбата ... от двата края ;)Жужелина Кремълска реве пияна в мазите на Кремъл :)

165

До Василев

преди 6 години

Винагиси прав!Руссия е тоаллеттна. Сибирска.

164

Анонимен

преди 6 години

Русия е нещастно блато.Нищо не могат да направят.Ще хленчат по социалните мрежи и толкоз.Една Лада не могат да сделат, камо ли да сеопълчат на Румъния и НАТО.

163

Ето

преди 6 години

Румънците не разбират много добре каква глупост направиха.

162

Анонимен

преди 6 години

Ами да върнат Крим и чичката ще може да лети напряко... не мога да разбера какъв му е проблемът.Защо пък не върнат Крим?

161

до Василев

преди 6 години

Не слушайте какво говори Василев, ще разберете, че е няма смисъл да се губите с него.

160

Ето

преди 6 години

Русия ще пребъде, дребните слугинажчета ще изчезнат

159

еше одинь

преди 6 години

руска култ-урааааааааааааааааа

158

Още Един

преди 6 години

Русия е велика страна с богата история и култура.

157

Варварин

преди 6 години

Василев нарича варвари хората донесли му освобождението от робството. Василев, варварин си ти.

156

Анонимен

преди 6 години

Русия е икономическо-политически ***.Доказо го самата Русия.Жалко за народа.

155

1

преди 6 години

След блестящата победа на г-л Колев 1916г .над руССките окупатори На 3.3. 1918г е подписан Брест-Литовския мирен договорС този договор Рускатаимперия губи над 1 милион кв. км. от територията си. Днес тези земи се наричатЛитва, Латвия Естония, Полша, Украйна, МОЛДОВА, Беларус, Грузия, Армения.

154

Анонимен

преди 6 години

Русия е жаллко посмешище. Сама се докара до там. Никога не направиха нещо добро - само убийства и кражби.Затова Русия винаги в била на дъното на човешката цивилизация.И сега са там... както и преди 450 години, когато изгонените от Скандинавия угро-фини, това са руснаците, са натикани в Сибир.Аллкохолици, това са руснаците.