34

Анонимен

преди 6 години

Мутренските времена не са си отивали. Просто народа свикна с тях толкова много, че започна да си мисли, че ги няма.

33

Анонимен

преди 6 години

Една гумичка и не триста ами 3 ще станат. Така се прави ама умните знаят и друг трик - драсваш един минус преди цифрата и такива чудеса стават че на дядо коледа може да му почернее брадата.

32

Анонимен

преди 6 години

Да чете само днес какво се случва и после да дава изявления, ако иска да няма изцепки,да забранят на пресата да ни информира , то това и е работата , а не да заблуждава , та какво стана с г-жа Габриел , нали щеше да се бори с фалшивите новини , ето и поле за изява

31

Анонимен

преди 6 години

След толкова бити и пребити хора, убийства, хулиганството на ром в Асеновград, и на други места в страната, грабежите, бой на пътя и на магистрали, страха и денонощното заключване, ало измамниците, соджуците и мн. пр. някой да каже , че са свършили мутринските времена - много нелепо даже и жалко.

30

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

29

бивш полицай

преди 6 години

Докато в напълно дезорганизираното МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БИТУВАТ МЛАДИ ПЕНСИОНЕРИ И хибридните полицаи тези които взимат пенсии и заплати МВР Радевмнго ще си мечтае за МУТРЕРСКИТЕ ВРЕМЕНА да отидат в забрава и останат в ИСТОРИЯТА .Той това го беше споделил Цацаров при посение наскоро в Слънчев бряг но не се мина и седмица и това което беше миналото лято на Слънчака се пренесе в Созопол. Картата на престъпностас този случай одп бУРГАС СИ ЗАТВЪРДЯВА Първенството .но Калоянов е непоклатим бетон

28

гражданин

преди 6 години

Господин Радев БВР като военен не бъдете така наивен че мутренските времена не се връщат Те се реставриратименно от тези които ги създадоха .Настоящия професионален ръководител е един за когото се изнесоха потресаващи биографични подробностии ние очакваме той да се бори с престъпноста.Загиналите военни при мисии не са 13 те са мо които загинаха вКамбоджа вследствие на некомпетентно ръководство са много повече .

27

ОТВОРИ ОЧИ

преди 6 години

Мутрите са превзели България ИЗНУДВАТ и бият наред В ВСЕКИ ГРАД!

26

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че е прав. Тези времена отминаха. Сега са легална партия ГЕРБ, спечелила изборите и от десет години властници. Това не са преследвани от закона престъпници , сега те са закона.

25

Анонимен

преди 6 години

Те по телевизият дават само Бойко Борисов ...

24

Анонимен

преди 6 години

Ние сме зомбита. Да ти подхвърлят 700- 800 смешни лева заплатка и ти да си кротуваш , докато тия горе крадат от теб и стават милионери??? Не е нормално. Зомбитааа...страхливи!

23

Анонимен

преди 6 години

Не сме в Октопод, а сме по-скоро в Туин Пийкс, колега. Толкова мистиност има в държавата, че нямам думи... най-голямата мистика е че народа си трае!

22

РАДЕВ, ПРИЗНАЙ СИ

преди 6 години

В КОЯ ИСТОРИЯ? В АМЕРИКАНСКАТА ЛИ? ЩОТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА Е ЕДНА ЛИЧНА МУТРА. ПО ДУМИТЕ НА ЕДИН НЕ КОЙ ДА Е, А АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК, ПРИЗНАВА, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е КУ ЧИ СИН, НО ТЕХЕН КУ ЧИ СИН, НО ВИНАГИ ИМАТ ПРЕДВИД С КОГО ИМАТ РАБОТА. ТАКА ЧЕ, ДРАГИ МИ ВАЛЬО РАДЕВ, В НЕЧИЯ ИСТОРИЯ МУТРИТЕ СА МИНАЛО, НО В БЪЛГАРИЯ СА РАЗПИЩОЛЕНИ С ПЪЛНА СИЛА И ТИ СИ ТЯХНО ВЯРНО КУЧЕ. И КАК ЩЕ СЕ ГРИЖИШ ЗА ПОЛИЦАИТЕ СИ, КОГАТО ОБГРИЖВАШ МУТРИТЕ И ТЕХНИЯ ГЛАВАТАР, ТОЯ КОЙТО НЕ ХАПВА СУДЖУК, А?

21

Анонимен

преди 6 години

Герберастката La Piovra!

20

Буратино

преди 6 години

Не знам защо, но днеска цял ден ми расте носа.

19

Анонимен

преди 6 години

Тано Кариди е аматьор пред Тиквата!

18

емигрснт

преди 6 години

за нищо не става тоя......от къде ги намират тези "уникални" кадри? !***! !!

17

Анонимен

преди 6 години

Излезе най-новият филм... Герберастки Октопод 2017-та!Приятно гледане!

16

Анонимен

преди 6 години

Бойко е история??? Този не е наред!

15

Анонимен

преди 6 години

Самия факт че говори по тази тема е красноречив