65

Анонимен

преди 6 години

ДО СИМПАТИЗАНТА НА СОЦА. Трябва да ти кажа , че вноса на бананите през време на соца. //участвах във вноса/ бяха изцяло с мръсни пари. Тези банани бяха остатък от търговската мрежа на магазин от запада и плащах само транспорта. Но тогава никой от МВР не плачеше а напротив стимулираше вноса

64

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как е татуиран като маор-човекоядец, едва ли е бил най хрисимия

63

Анонимен

преди 6 години

Ми те мутрите са ваши момчета бе, другарю Бананов.Верни на партията-кyчка.----------Холандския демократичен килър който разстреля посред бял ден на улицата в Амстердам българския наркодилър и той ли е членувал в БКП?

62

Въпрос

преди 6 години

Бойко Борисо в коя партия е членувал?

61

Демократ

преди 6 години

А ако не беше дошла демокрацията Гошка щеше ли да спечели милионите, а?

60

Анонимен

преди 6 години

Произхода на парите, е от съществено значение за обществото.ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ, КОГАТО Е НЕЯСЕН ДЕФОРМИРА СРЕДАТА. Може да дадеш на заем, може, да ги вкараш в злоупотреба. За такива пари институциите мълчат 27 години. Такива пари, с такъв произход в цяла Европа са забранени. Тука действа руския модел. Дори фирма с неясен произход не може и 24 часа да съществува. Но тука МВР казва "имаме демокрация" думи от партиец на БСП

59

Анонимен

преди 6 години

Ми те мутрите са ваши момчета бе, другарю Бананов.Верни на партията-кyчка.

58

Анонимен

преди 6 години

Гошка има парисъбрани от балъъците испанции търкащи билетина които банките им взеха жилищатазащото истанаха безработни при демокрациятаи някой скочиха от балконите и умряхаГоишка да си ги харчи за тяхно здраве

57

Анонимен

преди 6 години

При демокрацията Гошка си плати данъците в Испания и сега си има 54 милиона евро кеш! Кога при комунизма и Тодор Живков щеше да се случи това?

56

Анонимен

преди 6 години

Яжте бананите на демокрацията и не се оплаквайте! Убийства ще има, че и повече ще стават, но така е при демокрацията и пазарната икономика в България. Гласувайте пак за мутрите и после се чудете защо живеете лошо!

55

Демократ

преди 6 години

При комунизма нямахме тоалетна хартия и банани, карахме грозни руски коли а в магазините имаше само грозни български стоки, красивите западни стоки бяха само в кореком! А сега при демокрацията в ЕС и НАТО имаме тоалетна хартия и банани, в магазините вече няма български стоки а само красиви западни стоки като корекоми а по празниците народа се метка на яките западни коли по магистралите и прави тапи по границата - всичко това ни го дадоха САЩ и демокрацията!

54

Анонимен

преди 6 години

"Партията храни, ние борим.""Нашите момчета" както казваха партийните другаре бай Цвятко и ген. Любен Гоцев.А, верно ли, пребоядисани, другаре?

53

Анонимен

преди 6 години

До Бананите викаш...Ми яж банани сега и се радвай на демокрацията. Като екстра имате и тоалетна хартия при демокрацията - честито.

52

съсед

преди 6 години

До румен до съседМисля че бегло съм ги виждал,но не си падам по татуси,затова и не съм се вглеждал в тях.

51

мравката

преди 6 години

този добър чичко винаги ми прави пътот една мравка

50

Бананите викаш...

преди 6 години

Само че работата не е в бананите, а в това, че светлото ви бъдеще се осаза лъжа и "морков на пръчка".Не демокрациятя дойде, комунизмът ви рухна.И го знаехте отдавна, другаре.Затова се пребоядисАхте, и пак сте си на софрата. А за наивниците - истински, чисти демократе - един банан с две мандарини.Както и за комунистите-идиалисте.

49

Анонимен

преди 6 години

Дъртите *** ... и да плачете и да не плачете - вашата свърши !Вече дори русия не може да ви върне на власт, защото докато СССР беше идейна институция ... сега товарищ Путин се интересува само от пари и гимнастички.

48

румен до съсед

преди 6 години

Не е по темата, ама ми е интересно как са изглеждали татуировките след като е свалил 20 кг.

47

Анонимен

преди 6 години

Да се чете:"Мутрата Божилов..."

46

съсед

преди 6 години

До румен до съседНе съм разменял и дума с него,имам само визуални наблюдения. Не е влизал с никого в конфликт от махалата. Новината за убийството прочетох в пловдивски сайт,но чак вечерта като се събрахме в кварталното кафене,разбрах че става въпрос за нашият съсед. Апропо...поне с 20 кг е по-слаб отколкото на публикуваните снимки с ръст около 2 м. Предполагам че или умишлено е отслабнал,или е тренирал усилено във фитнеса си. За разлика от жена му,която 40 кг. мокра с дрехите.