7

Анонимен

преди 6 години

Това грозното което по незнайни пътища го направиха министър, и лъжливо и крадливо. Нищо не в направили за да се регулират цените. Плащат и концесионери, тя дава на Батко, той изнася и отначало. Колко години все едно също? Може би 10. Да е решено нещо, да е спряно строителството, да е чисто морето? Важното е да се лъже,е всичко е ОК, да събират парички и да излъжат нова порция наивници за 2018.

6

Губим билиони в год

преди 6 години

заради визите сме загубили около 2 трилиона живи долара интерполирани Подава природата..Около 6 000 000 руснаци ходеха само в АНталия годишно .. А БЪлгария цялата беше най известния руски курорт.заради визите само 0.071 человека с а посетили БОлгарияАМАн от *** във външно министерство..Цялото ни посолство в МОсква работи за турция подават експерти.

5

Анонимен

преди 6 години

Туризъм, имоти, руснаци .... хахаха! Добре дошли в култовия бар на Фланегън, който се прекръсти на Tourists & Dreams :)Идва някаква изтърбушена руска ***, английски *** и бг каруцар от прованса! Всичко се оказа една илюзия! А относно процентите ... мисля, че се преувеличава. Да живеят Кауфланд, Лидъл и Била ... само при тях има оборот!Да са ни живи и здрави Динко и Перата!Мисля да си продам каквото имам и да се махам!

4

шматка

преди 6 години

Явно си далече от туризма.Руснаците са най богатите туристи в БГ.

3

Анонимен

преди 6 години

Трябват ни богати туристи. Руснаците са бедни. Пръскат по-малко пари и от Българите. Пълнят магазините да пазарят за стайте.

2

шматка

преди 6 години

До 1Вчера излезе статия за реклама на туризма в Ню Йорк.Прочети коментарите и ще разбереш защо няма реклама.Българина трудно вижда отвъд носа си

1

Хахаха

преди 6 години

Тази яко е слънчасала. Радваме се на няколко хиляди руснаци... пътувам доста в Европа и САЩ. Никъде не съм видял една реклама за България. Виж това Сингапур, Полша, Сърбия, Малдивите, Турция ... как е положението с мазута по плажа днес Ангелкова