49

Анонимен

преди 6 години

62 Не бъди толкова сигурен . Изпращат ги като жълти роби да работят в чужбина като всичко което се заработи се прибира от Кимчетата . Това е основен източник за валута за Северна Корея . Не смеят да избягат защото държат близките им като заложници ,а кривнат а са заминали по трудовите лагери.

48

Анонимен

преди 6 години

60 Аз моята демография съм си я оправил , бъди спокоен

47

Анонимен

преди 6 години

Само че това което са постигнали изолирани доста надминава европейското ти развитие.----------------------------------По какво надминава европейското ни развитие , че нещо не се сещам . По свобода за бизнеса или по свобода на придвижване или може би свобода на словото Там ходи пиши като тук , опитай . Сигурно имат в магазините от пиле мляко . Интересно тук се задушаваме от задръствания с МПС , там няма кьораво МПС. И това са все неща които са сравними и известни . а какво остава за другото

46

Анонимен

преди 6 години

58 трябва да, ще е добре да поработиш, току виж се оправила и демографията, корейската е на плюс. И имат и собствени сателити даже.

45

Анонимен

преди 6 години

57 аре аре в нета има не малко снимки от другите- лошите, които ви снасят за пропаганда. Само че това което са постигнали изолирани доста надминава европейското ти развитие. Боко не ходи да снима във Видин, що така? Но пък е пръв за рязане на ленти.

44

Анонимен

преди 6 години

Ама вие какво хвалите Северна Корея , вие с всичкия ли сте си , май не сте . Море май ви трябва една Северна Корея за известно време за да видите кон боб яде ли .

43

Анонимен

преди 6 години

Снимките които гледате са от места позволени за снимане много ясно че изглеждат добре що сте толкова наивни

42

Анонимен

преди 6 години

55 Те за това са снимките за да ги харесаш само че ако отидеш там няма да ти дадат да снимаш каквото си искаш и най-мнго да те върнат неадекватен след подходящата обработка като шпионин.

41

Анонимен

преди 6 години

54 хахахахахахаах не ми липсва изобщо въпреки, че минаха 32 години от както се уволних представи си и най-малкото от новините бих се информирал за това какво е в Северна Корея хахахахахахаа

40

Proroka Oleg

преди 6 години

абе много зле били ала бала а като разгледам снимки от страната не изглежда така.............нещо да не ни баламосват. Ми че то ние изглеждаме по зле

39

Анонимен

преди 6 години

50 Там в гуглето има ли ги трудовите лагери случйно

38

Анонимен

преди 6 години

50 Те такова дърво което ти дори не можеш и да си представиш защото и идея си нямаш какво е там . Щом толкова ти харесва заминавай какво чакаш

37

До 48

преди 6 години

Кво дърво ядат бе? Китай и Русия ги подкрепят на макс. Дървото го яде според западната пропаганда. Я напиши Пхенян в гоглето и разгледай града. Ядяли...

36

Анонимен

преди 6 години

47 Е и какво от това , какво могат корейците да направят на САЩ , нали само като си го помислят и са изпепелени

35

Анонимен

преди 6 години

46 Защото са борбена нация за това ядат дървото вече 80 години нали така ***.

34

Анонимен

преди 6 години

Неандерталците от кравария си намериха майстора! Това не са им местните северно-американски индианци, нито наш боко дето е клекнал в поза "партер".Корейчетата са борбена нация.

33

Анонимен

преди 6 години

43 Тя да не овчар като теб , това да не ти е вуна

32

Анонимен

преди 6 години

42 Ми по добре сме отколкото по време на диктатора

31

****

преди 6 години

А защо Русия не направи подарък на С.К,и да и подари няколко междуконтинентални ракети,за давидим тогава краварите,как ще се чустват,и как ще ореват света,нека врднъж да усетят и те истинска заплаха,стига са плашиюи само те.

30

Перо Келеша

преди 6 години

Северна Корея не могат я пипна щото на Япония и Южна Корея ще им изгърмят бушоните. Това да не ти е България. Там дупедавци и корумпирани няма. Всички корейци са патриоти и мразят САЩ. И повярвайте ако толкова искаха досега да са си свалили лидера. Никой лидер не може да се справи с всенародния гняв. Нито пък военните ще тръгнат да трепят народа си.