23

Анонимен

преди 6 години

Тук някакъв "познавач" си измисля нови правила за движение,че пишело в правилата винаги да намаляваш преди кръстовище, което само по себе си е безумно,а и в този случай няма никакво отношение към ПТП-то станало по съвсем други причини. Безумно е намалението преди кръстовище, примерно защото може да се движиш с 1 км/ч преди кръстовището и ако закона те задължи да намалиш, какво трябва да направиш, да спреш ли? През кръстовище винаги трябва да се преминава с подходяща скорост,а не да се намалява

22

vse edno

преди 6 години

Не става въпрос за правилник и спазването му...това е едната страна на въпроса и безспорно не маловажна. В това напрегнато време един е уморен, друг замислен, трети - влюбен....на всеки може да се случи. Става дума за ужасяващата липса на култура у българина. За липсата на елементарно възпитание, морал и толерантно отношение. Българската нация върви със страшни темпове към своето затриване и заприличва на стадо скотове. Пожелавам на всички, останали тук успешно оцеляване! За младите - бягайте!

21

до 20

преди 6 години

*** се гръмни.И не лъжи.

20

Анонимен

преди 6 години

Който е ербап нека натиска газта преди кръстовище. Нормалните хора намаляват скоростта.

19

До 18

преди 6 години

Лъжеш! Няма такова изискване винаги да намаляваш скоростта преди кръстовище в ЗДвП.-Щом твърдиш, че има такова изискване, щеше да цитираш кой е закона, кой член, коя алинея и текста. Най-близко до това, което си написал е член 47 на ЗДвП, но и в него няма изискване винаги да намаляваш скоростта преди кръстовище.

18

Анонимен

преди 6 години

Сега погледнах закона за движение по пътищата и при последната промяна са махнали думата "длъжен" да се движи и са сложили" трябва" да се движи. След това се чудят що има ПТП-та

17

Анонимен

преди 6 години

В ЗДвП ПИШЕ да се намалява скоростта преди кръстовище, регулирано, нерегулирано, а преди пресичане на релсов път да се спира.

16

Анонимен

преди 6 години

Така ще е като няма адекватни присъди. Дайте им на тримата биячи по 10 години да си помислят и нещата ще се оправят постепенно.

15

До 11

преди 6 години

Този правилник, за който пишеш, ти ли си го писал или е някой от преди 30 години, защото в сегашният правилник няма такова изискване. Потресаващо много хора се оказва, че не познават правилника и са ти турили плюсовете, а като не знаят за това, значи едва ли знаят и останалото от Закона за движение по пътищата и от Правилникът за прилагането му, а тези хора вероятно шофират.

14

ДА

преди 6 години

Лелееее,вече да не спираш и на червено като караш!?....До къде я докарахме....

13

ясно

преди 6 години

София се напълни с всякаква *** от провинцията,тука вече не може да се диша от мижитурки с изкривени физиономии,това вече не е моя град но няма да бъде и техен.....

12

До 11

преди 6 години

Лъжеш. В правилникът няма текст, който да те задължава да намалиш преди кръстовище.Има нещо подобно, което накратко означава, да бъдеш внимателен и ако трябва да намалиш и спреш. Ако си шофьор тичай да си върнеш книжката, защото не познаваш ЗДвП и Правилникът за прилагането му.

11

:)

преди 6 години

До Stefko 88Благодаря за изразеното съчувствие и за "прекрасно пресъздадената" апокалиптична картина.Като живуща в квартала, без да съм от смесен брак, бедна, окъсана и изтормозена, моля да не обобщавате на килограм. Тесногръдието няма да коментирам :) В случая доколкото съм наясно тунела не е инфраструктурен обект, запазен за ползване, единствено за жители на Люлин. Прекрасен следобед ви желая !

10

Анонимен

преди 6 години

Тези двамата дето били наблизо, от втората кола ли са слезли малко преди това? А втората кола от кой се шофира, от някой неграмотен живеещ примерно в Филиповци ли?

9

ГАДОРЯН

преди 6 години

По пернишки тертип значи

8

Анонимен

преди 6 години

Голяма работа. Това са нормални изяснявания на отношения и това е правилно.

7

Анонимен

преди 6 години

Няма да влизам повече в този ромски сайт

6

До stefko 88

преди 6 години

Имаш известно право, ама защо пишеш В предвид?

5

Матрял

преди 6 години

IQ-то на водача на втората кола се определя на около 68, което е доста високо за квартала.Умните избягаха и в държавата цирк остана помията и мафията ... и пенсионерите.

4

??

преди 6 години

Няма да спра да се чудя защо, когато нещо кофти се случи в друг квартал, заглавията са различни - "Групов бой в София" примерно. Но ако е в Люлин се пише с големи букви. После защо всеобщото мнение за квартала е такова.Миналата седмица клиентите на кафе в Младост бяха поступани солидно, ама защо ли не видях заглавие "Меле в Младост"?