42

Кутева

преди 6 години

Каква е причината да го екзекутират? Някой знае ли? Едва ли просто хей така, някой ще организира поръчково убийство, а да е спонтанно изглежда налудничаво.

41

PD

преди 6 години

Някой КОЙ клати държавата, в очакването да седне там, където ще се освободи място. И в този ред на мисли, точно от кръга зад Радев, може да са напъните. Самия Радев едва ли е наясно. В дъното, някъде из МВР е заровено кучето, а защо не и в ДАНС.

40

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 43Радев им бил виновен -смях в залата!!!!!!...радев няма нищо общо бе, кой говори за радев?

39

анонимен

преди 6 години

Промити мозъци колкото щеш.Радев и комунистите били виновни.Тъпо,по-тъпо,най-тъпо.Хайде напнете се още малко и измислете по смислени тези.Нещо от рода на мутри,партийци и неработеща полиция например.Не мислете хората за толкова глупави,истинските *** сте вие -Радев им бил виновен -смях в залата!!!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Абе как няма разстрелян ни един шахматист?...ей го шахматиста - под 40

37

Анонимен

преди 6 години

Абе как няма разстрелян ни един шахматист?

36

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВожда Винету Седящия Хапващ Суджук трябва да бъде извикан в НС и да даде обяснение докога ще продължава пропадането на тази държава!..."пропадането" на тази държава го провокира една партия на "социалните" милионери, като се самозаблуди на чужд гръб, че ше яхне коня!

35

Анонимен

преди 6 години

Вожда Винету Седящия Хапващ Суджук трябва да бъде извикан в НС и да даде обяснение докога ще продължава пропадането на тази държава!

34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългария 2017 = България 1993...бамките имат тонове раздадени "очаквания", за които знаят, че няма да се реализират, но пък и нещат да паднат "по гръб" ...

33

BG СМЕШКИ

преди 6 години

то на българина само далаверки и схеми са му в главата ........ освен тва е и доста груб и арогантен и злобен тАКА че за тва стават толкова убийства у Б***АНТУСТАНА .....

32

Бо

преди 6 години

Пари или жени - друго няма. Във времената на беззаконие, някои вземат правосъдието в собствени ръце.

31

Щерев

преди 6 години

Всичко отива на ново повторение на криминалния "преход". Колегите на БХ (от другите групировки) явно търсят ново преразпределение на "държавата".

30

Анонимен

преди 6 години

България 2017 = България 1993

29

Анонимен

преди 6 години

ред, чрез хаос!мокрите сънища на братята вървят по план.очаквам мощни атаки срещу правителството по всички фронтове !

28

Анонимен

преди 6 години

Така е било и така ще бъде в ***! Замислете се коя е най - прoстата нация в Европа... и отговорът няма да ви хареса! Ние сме първенци! Доказан факт! Срамувам се, че съм българин, албанец, косовар или сириец да се бях родил, по - горд щях да съм!

27

Анонимен

преди 6 години

Истината е една! Много въртоглави комунисти се имат със съдии, прокурори и разследващи. Дължат пари, правят измами и т.н. Като им кажеш ще те съдя ти се смеят като въртоглави, обясняват с кой се познават и даже нагло ти казват да не стане така, че ти да си осъден. В един средно голям град синовете на един въртоглав комунист дължат пари на много хора, досега няколко пъти ги отвличаха и бащата се разплащаше, а има доста хора, които нямаме тази смелост. Някой е видял, че това единственият начин!

26

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден убийства откакто Радев стана Президент.

25

Анонимен

преди 6 години

При Борисов е ТАКА!СИК-ето и Пашата са на власт.

24

Анонимен

преди 6 години

Това е част от обещаната промяна на Радев - публични разстрели, изнасилвания, нападения на репортери, нотариуски, управители в Созопол, самоубийства от блокове, обесвания, самозапалвания, катастрофи, катаклизми, безвалстие, беззаконие, анархия, страх, несигурност, смутни времена, бедност,инфлация,скок на цените! Прокопахме надълбоко под дъното и продължаваме надолу, докато дупката не се разпадне и не ни затрупа като плъхове в миньорска шахта! С Румен РадиЙев,пиещ уранова вода от хасково, е така!

23

Анонимен

преди 6 години

Виждате ли защо се отказа Вучков от вътрешното министерство! Пълна трагедия- Бъчварова , след нея оня " хитлериста ,, , сега - Радев ! А за главните секретари до сега - просто нямам думи!!