14

Анонимен

преди 6 години

До до алфВ гаража ти никой не спира.Много точно е казано в статията.Нека бъдат глобявани, но откъде накъде колите ще са вдигани с паяк???

13

WTF?

преди 6 години

А неправилното паркиране не нарушава правата на другите така ли? По важно е да защитим правата на закононарушителите викате? Ми аз да взема да си вдигна къща на някой площад в някой град и да не ми я бутат понеже ще ми нарушат правата за частна собственост. Кво като площада е общински? Къщата ми е частна.

12

Анонимен

преди 6 години

До до алфвдигат се коли от улицата а тя е на всички

11

ДРУГ СОФИЯНЕЦ

преди 6 години

Вдигането на кола с "паяк" незаконно, нарушава права............!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? АКО САМО ТОВА Е ....НЕЗАКОННО В ТАЯ ДЪРЖАВА ???????? НО ДОКАРВА ЛИ ПАЧКИ /дебели/ НА НЯКОИ , ЗНАЧИ СТАВО .......НЕОБЖАЛВАЕМО !!!!

10

до алф

преди 6 години

Само, че като си паркираш движимата частна собственост в нечия чужда недвижима частна собственост нарушаваш правата на собственика на недвижимата частна собственост.... не цитирайте като не разбирате за какво става въпрос! Като ми спреш в гаража нямам ли право да ти преместя колата?

9

алф

преди 6 години

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯЧл. 17. (3) Частната собственост е неприкосновена.

8

до Софиянец

преди 6 години

И аз ги подкрепям, а съм активен шофьор. Но по броя + срещу броя - в коментара ви ми става ясно колко са нарушителите и е страшно.... нямат вече съвест хората, станали са егоисти и не виждат по-далеч от носа си. Жалко за България!

7

Аз

преди 6 години

Искам Путин да дойде с ПАЯКА и да премести държавата!

6

Клоун

преди 6 години

Да обявят и съдилищата за незаконни, та цирка да стане перфектен.

5

anton

преди 6 години

В рамките на 1 месец два пъти ме вдигнаха в Търново.2х50=100 леваНито се обадиха, нито ми оставиха някакъв знак, че колата не е открадната, а просто вдигната.

4

онбашията

преди 6 години

че аз така няма никога да плащам, паяка я мине я не, ако мине, е ше платим един лев. но нищо, вие си настоявайте за правата, градете прогресивна либерастия , а после "амa защо *** бият и никой нищо не им прави". щото сте либерасти, затова. няма как за хем българите либерастия, хем за *** сопа.

3

Нагъл

преди 6 години

Този "студент" е меко казано нагъл.Сгазил лука, санкционира ли го и сега реве. Да беше изряден.... бих го разбрал, но то не е!Такава е цялата ни държава, от ревящи мамини синчета от пол "друг".

2

Дерикучев

преди 6 години

Важното е,че Двугушев от Банкя яде суджуци, докато на нас ни дерат по три кожи, кой където ни докачи и не ни е забранено да защитим правата си пред.....Аллах.

1

Анонимен

преди 6 години

Колко мъка има! Добре тогава, не репатрирайте мръсните трошкаляци, след като това е толкова важно за опазването на правата на мръсните им собственици.