135

Анонимен

преди 6 години

Дали ще се окаже, че тази е част от някоя имотна схема за кражба на имоти от гражданите.И някой отчаян човечец да не е взел справедливостта в свои ръце.

134

ъхъ

преди 6 години

До 140. Всичко незаконно има начин да се узаконява. Нали знаеш че всичко което не става с пари, става с много пари!

133

Shark

преди 6 години

До Сирене по шопски. Да, има и такава вероятност, но тя е 1%, 99% са били непочтени. Само че вие от гилдията няма да си го признаете, то не случайно хората са казали "Гарван гарвану око не вади", та затова ще се защитавате взаимно и ще плюете че хората имали примитивно мислене, защото не ви се връзват на честността. Защо като са толкова почтени не кажат кой ги е бил, не били нищо видели, глупости, със сигурност знаят за какво иде реч.

132

Анонимен

преди 6 години

Когато няма държава (Бокова) и и закони тогава "ИГРАЯТ" шамарите.Така и ще ПРОДЪЛЖАВА.РЕШЕНИЕТО?а) излизате на улицата и избивате тая пап*лач бойкова.б)заминавате завинаги (терминал-2)Аз избрах б).

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 140Повече от ясно е, че някой не е успял да узакони нещо което е незаконно и нотариусът му е попречил като е спазил закона...а защо пък нотариуската да не е пребита, именно защото е спазила закона, обаче това спазване е "навредило" за реализацията на "пропуснати ползи" от ня-кой друг?м?що изклъчваш този вариант, като той е много логичен!

130

65

преди 6 години

Е.писна ми! Щом е някой от простолюдието.голяма работа,че са го били.А полицаите двто бият младежи без причина най _вече в тъмното без свидетели,а.Ще им мине на мацките_като газиха лука, не им миришеше на бой?

129

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 137а адвокат беще ли си ангажирала при предваритлния договор?

128

Анонимен

преди 6 години

разбойническата шайка на арменският поп е пуснала биячите, за да се получи масово сплашване на нотариусите - да внимават какво продават и прехвърлят, че да няма "пропуснати ползи", които може да доведат до фалит попа, поради хазартна лакомия и безнаказаност, позволена им от закона

127

мая

преди 6 години

До Анонимен ***, нотариуса бил попречил, ти си слънчасал ***! по скоро е обратното.....1

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен нотариусите са мафиоти както и ония там в парламента!скоро и аз пострадах инвеститора ми играеше с нотариуса ,имах предварителен договор за апратмент които е продал при приятеля си нотариус на друг човек! апартамент за които бях дала капаро на инвеститора! вдигнах скандал на нотариуса не го пребих но го запланувах и него и инвеститора сега ми намери друг апартамент!тъй като нотариуса музвънна веднага че съм идвала и съм вдигнала скандал в офиса! така става в безправовата ни дъ11

125

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 130Ми, не могат да мислят, бе! То си е трудна работа, ще ги заболи главата! Тези, ако ги направи съдии, ще решават по 500 дела в минута!

124

Анонимен

преди 6 години

Тази малка невинна душичка - дъщеря и не е за бой а за любов, не ги е срам !

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 132...опааа, "минусите" започнаха - значи банково лоби е на поста си!

122

Анонимен

преди 6 години

До Сърбал им попарата.а защо не споменаваш нищо за "свещената крава" - лихваря ?!

121

Анонимен

преди 6 години

кога ще пребият изпълнителен директор на банка и кога ще пребият чси ???това са двата въпроса, на които хората искат отговор.нотариуса е по-малкият проблем за хората!

120

Анонимен

преди 6 години

"Чий интерес е засегнала?"Този въпрос го задайте на двете бити кокошки.Убеден съм че си знаят МНОГО ДОБРЕ кой и за какво ги бие.

119

Анонимен

преди 6 години

след няколко правдиви гласа, простотията пак взе думата и крещи с пълно гърло (т.е. пише само главни букви, защото не знае кога се пишат главни, и кога малки букви в изречението, а и защото смята, че така тъпизмите имат повече тежест). смях, срам, отвращение....друго не предизвиквате!

118

Сърбал им попарата.

преди 6 години

Всички нотариуси са мошеници, а шефът им Димитър Танев - най-големият. Хлъзгав е като риба, неговата мама...

117

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО АЛЧНИ ПРЕСТЪПНИЧКИ СА ЖЕНИ!!!!!!!! ТАЗИ Е БИЛА ЖЕНА ПОВЕЧЕТО МАЙ СА ЖЕНИ НОТАРИУСИ НО ИМА И МЪЖЕ!

116

Анонимен

преди 6 години

БИЯЧИТЕ НА ПРЕСТЪПЕН НОТАРИУС, ПРОКУРОР ИЛИ СЪДИЯ ДОКАЗАНИ СА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОЙ!!!!!!!!!!ДАНО ИМАМЕ ПОНЕ ПО ЕДНА ТАКАВА НОВИНА ВСЕКИ МЕСЕЦ ДАНО ДАНО ДАНО!!!!!!!