17

до Анонимен

преди 7 години

Кой се учудва, че масовия руснак и българския министър на околната среда са на едно мнение.---------Ами, че то и Тръмп смята така, бе!Тръмп заяви, че САЩ излизат от Парижкото съглашение по климата и отказа да подпише договора. А, РФ го подписа.Що ли???Изменението на климата е факт, но че се дължи единственно на човешката дейност - мнозина учени специалисти в тази област на науката не са съгласни с това твърдение.Какви са истинските причини или са неизвестни, или не се казват!?

16

Анонимен

преди 7 години

До Дедо ГогоСтатистиката която се води от началото на индустриалната революция говори обраното. Сори.

15

Анонимен

преди 7 години

Понеже голям процент от хората не могат да разберат идеята зад термина "глобално затопляне" вече учените го наруичат "климатични промени" за да може *** който още вярва в хороскопи и божества поне малко да разбере за какво става дума реално.

14

Анонимен

преди 7 години

То за 80% от света руснаците са измислица. ...

13

Анонимен

преди 7 години

глупост е да се казва,че замърсяване няма,глупост е и да се отрича че милионите и милиарди мръсни газове от транспорт и производства нямат влияние на качеството и състава на атмосферните газове.Всичко това се прави за бягство от лична отговорност,човек не иска да признае,че от него и неговата дейност зависи околната среда в която живее.Сега ние бягаме от отговорност но нашите деца и техните деца ще ни винят за консуматорското ни мислене и за токсичния свят който им оставяме

12

нели

преди 7 години

Ми те това лято всъщност имаха зима досега.

11

Анонимен

преди 7 години

ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО -ДЪРВЕТАТА!!!!АКО ПО-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ В РУСИЯ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА АЗ ЩЕ СЪМ ПЪРВИЯ КОЙТО ЩЕ КАЖЕ БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ РУСИЯ СА МЕЖДУНАРОДНИ МАСОВИ УБИЙЦИ А НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ СА ИМ СЪУЧАСТНИЦИ!

10

Анонимен

преди 7 години

Кой се учудва, че масовия руснак ( почитател на лосиона) и българския министър на околната среда са на едно мнение.

9

Анонимен

преди 7 години

с или без анкети, климата на Земята се е променял и ще се променя и без напъна човешки. Планетата е минавала и през ледникови периоде и през горещи и влажни периоди, нещо хората са се взели на много сериозно, че могат да влияят на климата в една или друга покоса. Ха ха като вицаСрещнали се две планети и едната се оплакала на другата- имам Homo sapiens- а споко, бързо ще ти мине

8

Дедо Гого

преди 7 години

Затопляне има, но не е от човечеството ! Нито американците, нито китайците са прости...

7

да

преди 7 години

Както и поне 100 % биха гласували пак за путин, както и че в сибир след 30-50 г. няма да има и 10 % руснаци-само китайци. Или че руснаците не са най-разватата нация---на пиене на водка. Всички това са глупости. Животът и тях ще отрезви.

6

Анонимен

преди 7 години

Затопляне има, но то не е свързано с човешката дейност.

5

Анонимен

преди 7 години

И после руснаците не били избрали тръмп, че те са си на един ъкъл

4

Анонимен

преди 7 години

Нормално руснаците са мал.оумна нация. Даже очаквах да са 80%. Толкова колкото гласуват за путин

3

Така е

преди 7 години

За нас е 100 % измислица.Ние не вярваме нито на соца , нито на демокрацията , та камо ли на някакво глобално затопляне.

2

Анонимен

преди 7 години

значи сме на едно мнение с тях

1

Анонимен

преди 7 години

за 40% от руснаците в Сибир сигурно