123

tr

преди 6 години

Една ЛИБЕРАЛНА - мека женска Западна Европа си покани мъже да я оправят, като преди това нареждаше- колко са лоши източно европейците. Една жена ги покани. А от статията се разбира, че никой не обсъжда позицията на другите държави. Просто непогрешимата Германия ще хързулне проблема на тъпите източно европейци.

122

WTF

преди 6 години

Щом най-развитата във всяко отношение страна е решила така, значи има защо. Неслучайно Германия е пример и всички сравняват живота с този в Германия.

121

Анонимен

преди 6 години

Да ви е честита дошлата сг4н. Източногерманците са *** за вас, а дано ви харесат землянковите . Идва време за избухване на пиронна демокрация. Голям мерак големите концерни да подбият заплащането, само че имаме 3 в 1 - Киндер сюрприз и интелект, и експлозии. От бежанците отделихте ли бъдещите Нобелови лауреати или само назначихте тези изучавали топология на графа и дървовидни структури?

120

Защо?

преди 6 години

Много ясно--по заповед на щуката.

119

100%TURK

преди 6 години

До ...само за инфо.Поинтересувай се кой е бащата на Меркел. Интересни неща ще научиш.

118

Анонимен

преди 6 години

Този народ, не трябваше да съществува след всв. За трети път те съсипват Европа. Питам се ще платят ли мизериите, които тези "бежанци" сътвориха в Гърция, България, македония, Сърбия, Унгария, Хърватска,... не е само Меркел виновна, все пак масово гласуват за нея

117

Анонимен

преди 6 години

До Сaмо зa инфо"Меркел е носител нa нaгрaдaтa " Кaлегри " зa 2008 г."Дошло е време да си заслужи наградата, като напълни Европа с хора, които мразят Европа. Найс!

116

Анонимен

преди 6 години

"Препочели са Турция защото изчислили турците били готови да работят с 6 цента по малко на час отколкото португалците, просто бизнес."Когато Португалия е била световна империя, немците са пасяли крави, надробени на хиляда феодални държавици.

115

Анонимен

преди 6 години

Европейските лидери и в частност Меркел,осъзнаха грешката си и сега търсят пътища назад.Като начало се опитват да ни вменят задължение да разселим в собствените си страни тези,които не сме канили и не искаме.И тук не става въпрос само за бежанци от войната,а за хиляди икономически мигранти,които се възползваха от бежанската вълна.Това не го предвидиха "началниците"и затова изпаднаха в безтегловност,от която не знам как ще се измъкнат.

114

Анонимен

преди 6 години

Бежанците и българите са на едно ниво. И едните и другите са пррости, некултурни и изостанали племена. Щом Германия приема балкански субекти значи може да приема и овчари от БИ.

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"След втората световна Германия се зарече...."Xa xa xa . Платен ***. Скрий се, че ни е срам от теб.

112

Анонимен

преди 6 години

След втората световна Германия се зарече, че няма да позволи две войни да я унищожат и че ще тръгне по нов път. Пътят се нарича Обединена Европа, доминирана от Германия. Обединена Европа където няма значение расата, а потенциалът. Засега Машината се справя повече от добре. Ако си мислите, че един милион овчари ще уплащат немската машина много се самозалъгвате.

111

morelini

преди 6 години

Снимки като тази горе е нещо необичайно за Християнска Европа.Меркел и Сие отвориха кутията на Пандора и е много късно вече за поправка на стореното.Те нямат ценностите на Европейците..сега са примерно 5 мил.след 30 год. ще са 15 или 20 мил.Ердоган го каза...раждайте деца да се множат мюсюлманите.Безкръвно претопяване на християните,това е целта....

110

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГермания няма никаква полза от така наречените бежанци. Те изобщо не са готови да работят, камо ли за малко пари. Те идват с огромни претенции, нямат и най-малкото желание да учат езика и смятат че всички са им длъжни. И в 90% от случаите нямат завършен о основно образование.

109

Анонимен

преди 6 години

По рано съм се възхищавал на германците за всичко, но откакто сдуханата бабичка се опитва да ги превърне в Халифат, и тия още я търпят че и даже май ще я преизбират отново то това вече не е за възхищение, а за съжаление.

108

Анонимен

преди 6 години

В същност в сравнение с Швеция, в Германия изнасилените жени са относително малко

107

Анонимен

преди 6 години

Натрапчиво беше, че точно преди велкомето, немската преса избълва синхронизирън бълвоч против румънците и българите, напълно в британски стил. Това беше за първи път в такъв обем и стил и не се повтори. Някой рече на Меркел тогава, че балканците бачкат, но не харчат достатъчно, защото пестят за да изхранват семействата си по места и така изнасят паричен поток от Германско. Ромите нистина цицаха от немската социална система, но никой не помисли, че с арабите си внесоха 10 пъти повече ромаби.

106

Ганьо

преди 6 години

До юбералесНяколкото ощипани женски *** в Кьолн не може да са ''прът в колелото'' на машината.----когато почнат да щипат *** на жена ти/дъщеря ти тогава друга песен ще запееш., а може да си гей и се надяваш да щипат твоя ***...

105

Ирина Булмер

преди 6 години

Загубени в превода?Не е "пиянство", а "опиянение".

104

Анонимен

преди 6 години

Германия има огромна полза от емигрантите. Това са млади силно мотивирани хора. Повечето са готови да работят и за малко пари. Безработицата в Германия е под санитарният минимум от 4%.