28

Лудост

преди 6 години

И децата знаят схемите на полицайте и техните престъпления само в МВР се правят на луди.....

27

КОРУПЦИЯ

преди 6 години

ДОРИ ДА НАПРАВЯТ БЕТОННА ОГРАДА 5 МЕТРА ВИСОКА, МИГРАНТИТЕ ПАК ЩЕ ВЛИЗАТ СПОКОЙНО, ЗАЩОТО ТОВА Е ДОХОДЕН БИЗНЕС ЗА ПОЛИЦАИТЕ.

26

Ужас

преди 6 години

Частна кола с сини ламби и сирена!?тея съвсем са се разпуснали и унаглели,но това е защото няма контрол и в полицията е пълен бардак.

25

Ей ушеви

преди 6 години

Това е тероризъм,ами ако прекарваните хора са терористи и утре сложат бомба?

24

Позор

преди 6 години

Няма банда без полицай,а те вместо да си изчистят къщата искат все пари.

23

Анонимен

преди 6 години

Това което са е случило не е майтап работа, направо тия тарикати да лежат до живот инак и други ще ги последват! Много ама много лош пример.

22

Анонимен

преди 6 години

Меркел е виновна, а ако Сорос им беше подарил нови униформи никога нямаше да участват в трафик на хора, пласиране на наркотици, прикриване на обирджии, склоняване към проституция

21

Бау

преди 6 години

Във всяко стадо има ***. Проблема е когато процента стане голям. Ако полицаите искат уважение (както твърдят) трябва сами да си изчистят.

20

Митев

преди 6 години

Смятам, че в такива случаи трябва да се прилага максималното наказание и без право на "смекчаващи вината обстоятелства".

19

Наглост

преди 6 години

Айде сега пак да излезе някой от мърдите в тая държава и да каже - това е единичен случай, мили съграждани и няма място за притеснение... Ето, вършиме си работата, която ни се плаща от вашите данъци и всичко е под контрол.. Продължаваме напред...

18

Анонимен

преди 6 години

"Родната полиция ни пази ..." като ни вкарва терористи .За какво стачкуваха тези, за пари ли

17

Драган

преди 6 години

Хахаха, нямам думи! Тия които са я извьршили тази глупост кьде са превозвали бежанците, сигора са заедно с ония назимов, който прехвьрлил мерцедеса вьрху майна си, и ония динко минко който неможе да пише името си!

16

Законодател

преди 6 години

Промяна в закона:Дадено престъпление извършено от гражданин (селянин) - х-години затвор, ако обаче е извършено от длъжностно лице, чиято цел е да предотвратява такива престъпления 2*х-години затвор, ако лицето е униформено и/или използва служебни атрибути да прикрие престъпление (както в случая - синя лампа) тогава 3*х-години затвор...Трудно ли е?

15

Анонимен

преди 6 години

Повечето селски полицаи с които съм сядал на маса са добри хора и ако не си беладжия, не само че не пречат, но и помагат. В големите градове обаче съм се отвратил от арогантността и закостенялостта на полицаите

14

Мале,малееее

преди 6 години

И тия торби ще пазят България.То всичко в тая държава прогнило,като започнеш от главата.Страната вече се е превърнала в клоака.

13

Карина

преди 6 години

Състоянието на полицията в България е абсолютно същото, каквото е и на цялата държава! Корупция, разруха и схеми за кражби Нa Брюксел така му харесва!

12

Народна Милиция

преди 6 години

Бравос! Бравос......Айде сега ония, потния, да запее още една песен за Родната Милиция!

11

Анонимен

преди 6 години

Така ще е докато се назначават с връзки и рушвети. Знаят, че работата е кефска, те са непосегаеми, привелигировани, опашки не чакат, заплата редовна, бензин служебен, винетка няма. Коелегиална закрила. Затава повечето приличат на чували. Защо не се оцвети примерно бензина на сл. коли. Пардон кой ще провери и контролира !!!!Ставам смешен, ха ха ха.....

10

Анонимен

преди 6 години

Браво кьсай боце, народа е с теб. Не 4 тона а 400 тона суджук заслужаваш като ги хващаш мошениците.А сега можеш да ядеш и пастьрма колкото тона искаш.

9

Анонимен

преди 6 години

Нали никой не се съмнява че ако им бяха вдигнали заплатите с по 100 лв , щяха бодро да отказват по 500$ на бежанец и да борят мафията.