5

Нов

преди 6 години

Значи остават без стотинка :) :)

4

Анонимен

преди 6 години

Най-добрия е ТУ-София , ФМИ и Физическия Факултет на СУ..Някой-да има нещо да каже..

3

Анонимен

преди 6 години

To oтдавна трябваше да е така. Това се говори от години, но в България нещата се развиват със скороста на ***. Просто народът ни има овчо мислене. Колкото и да се напъват националистите ни като гладни на сpане, факт е, че сме най-бедната държава в Европа. Ако бяхме стока, нямаше да е точно така. Все някой друг ни е крив, а никога не си признаваме нашите грешки. Ето това е българското мислене. Не ставаме и това си е! Хайде плюйте ме сега! Свикнали сте само хубаво да ви се говори! Срамота!

2

А знаете ли колко от

преди 6 години

членовете на комисиите, занимаващи се с тези акредитации са "учени" от БАН?Омагьосаният кръг е:Аз ти давам изгодна акредитация,ти ми осигуряваш часове на хонорар в така благополучно акредитирания университет;аз взимам препоръчани от теб млади хора за докторанти в БАН,ако те са много "твои", после ще идат по ВУЗ-овете, там се печели по-добре,но ако са ти по-периферни, след защита на дисертация аз ще ги уредя в БАНи така, до края на света!По народному казано, "Ти на менЕ, аз на тебЕ!"

1

Joko

преди 6 години

Оценка на университетите - според качеството. Правилно, НО кой е този "бизнес", неграмотен и неук, който ще оценява ! Давате ли си сметка що *** и *** са "бизнесмени". А поропо на български се казва предприемач.Управител, а не мениджър и т.н.