111

онбашията

преди 6 години

кво стана ся, бяхте готови да го бесите на мегдана, а сега нещо се вразумихте.

110

Дим

преди 6 години

За тази ситуация сме виновни всички ние някои с действията си други с бездействието си.Родителите мойе би са допусна ли грешки при възпитанието което е най важното.Но не те пишат статии и правят репортажи за недосегаемите престъпници и да ги превръщат в идоли за младите.Защото журналиста трябва да печели.Родителите не правят законите за престъпници.Те са просто жертва на своето овчедушие.Защото никой в България не се постара да осъзнае че неговия живот и живота на децата са в неговите нръце

109

a

преди 6 години

Това можело да бъде моето дете? Не се заблуждавай, няма как да стане. По-скоро моето дете можеше да бъде блъснато от такова дете. Ако някое дете хване оръжието на баща си и почне да стреля над главите на съучениците си в клас за да ги изплаши без да иска да им причини нещо лошо, пак ли ще го наричате палаво? Съжалявам, че плати твърде висока цена, добре е всички да знаят, че това че тати и мама имат пари за кола и мотор, не им дава правото да превръщат децата си в летяща бомба.

108

Добромир

преди 6 години

Искрени съболезнования към семейството и близките на Крис!Не мога да си представя каква е гледката, баща да намери мъртвия си син... Родителите не го били възпитали,полицайте не го намерили,медиите не го призовали да се предаде.И така да е, Какво?Търсите виновен, а виновни сме всички Ние! Но това не е от значение, защото този млад човек вече го няма! Мъчно и гузно ми е, сякаш аз съм отнел този млад живот. Нека Ви улесня!Не се карайте тук , а покажете съпричастност към момчето и пострадалите!

107

...

преди 6 години

Съболезнования към близките,искам да се извиня за злобните коментари ,които написах последните дни. Призовавам за повече сдържаност, имайте предвид че една майка ще погребе сина си в затворен ковчег, даже няма да може да се сбогува за последно.

106

1

преди 6 години

Ти си доволен , че детето заплати грешката , която извърши с живота си? Полицейски психолози - йок , кръв и зрелища да е доволна тълпата в твое лице 125. И се гордей, че си българин в казана.

105

Анонимен

преди 6 години

Мда, става ми ясно, че тези които го наричат "горкото дете, което просто е сбъркало" са били същите като него като малки. Сигурно още са. Нормалните и възпитани деца не карат без книжка, не бягат от местопрестъплението и не се погубват сами от простотията си.

104

Анонимен

преди 6 години

А пострадалите можеха да бъдат твоите деца. А ако ги беше убил, пак ли щеше да е за теб "горкото дете"?

103

1

преди 6 години

Това е дете измъчвано от чувство за вина.Погубен млад живот, защото обществото го заклейми и искаше кръв.Сега доволни ли сте?! Това можеше да бъде ВАШЕТО ДЕТЕ!

102

jjj

преди 6 години

Супер абсурдно да го намерят родителите му ...след 14 дни търсене от други хора. Абсурд е и , че хората са го убили с коментарите си...това дете е жертва на родителите си.

101

Анонимен

преди 6 години

Лъжа е! Родителите го крият за да не лежи!

100

Анонимен

преди 6 години

Тц, тц, тц ... оффф... :(((

99

Анонимен

преди 6 години

До Добрата новина 117За какъв престъпник става дума? Може ли дете на 16 да е престъпник? Истинските престъпници са уж порасналите като теб с психични изкривявания! 16 годишния е копие на ситуациата в България с занижено чувство за отговорност (от кой ли го е видят?) и безхаберие за последиците от това което върши! А престъпник е този който умишлено блъска хората! Абе чист ДИспансер "България" в който има най-много 10% нормални люде! Бог да прости момчето!!!

98

Анонимен

преди 6 години

Не е престъпник, престъпниците не се самубиват, те са нагли и пледират за невинност. Просто една уплашено дете... Аз му прощавам.

97

ля ля

преди 6 години

евала на момчето - човек винаги трябва да следва принципите си! и аз така бих направил дори и сега дори със семейството ми заради тежестта в душата си след извършената непростима грешка! ДАНО РОДИТЕЛИТЕ ДА СЕ ХВЪРЛЯТ И ТЕ ЗА ДА НЕ СТРАДАТ ЗАЩОТО ЛИПСАТА НА ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕЦАТА ВОДИ ДО ГРЕШКИ И СТРАДАНИЕ!отворете си очите мили родители - децата са олицетворение на вашия живот!!!!

96

Анонимен

преди 6 години

Виновни са майка му и баща му! Те са хората които са му давали да кара и то това не е било единичен случай ами честа практика. Какъв може да е резултатът като дадеш на едно 16 годишно дете скъпа мощна кола!? Трябва да си много кух, че да не се сетиш/

95

Анонимен

преди 6 години

Жалко за детето! Можеше да израстне, като добър и отговорен мъж... Не пишете глупости и не назовавайте виновни...

94

42

преди 6 години

Наистина зловещо.

93

Анонимен

преди 6 години

Основната вина е на коментиращите под статиите, които призоваваха към саморазправа.Точно заради тях с е е уплашил и отказал да се предаде.Те го убиха.

92

Discovery

преди 6 години

Едни виновни има тука и тяхното име е: родителите!!! Те са си виновни, да се сърдят сами на себе си... да не се прави на ударен с мокър *** бащата, че видиш ли не му бил давал колата и друг път... айде сиктир, както ги беше бутнал тея туристи, така можеше и да ги изтрепе всички, не един или два са примерите в БГ с подобни случаи... разни лапетии да карат като невидели и белята е налице, тука само късмета ги е отървал туристите... а за келллеша или само хубаво или нищо... за това ще си замълча