39

Анонимен

преди 6 години

*** Цецо, много грозна, ***! Тя не е за на улицата да върви - плаши децата, тръгнала на кадро да се показва. Па дето се прави на Шер - жената ще я съди, че я окарикатурява. А клизмата с устата ли я прави или ... то при нея и двете са едно и също.

38

Анонимен

преди 6 години

До питаам бе госпожаНа снимка 4 ли? Май е новоизританата гущерица - ангелчето.

37

питаам бе госпожа

преди 6 години

Това нещо с мокрия кравешки г..з под носа, какво е?

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Ама как я прави ли, пред баща си и майка си?

35

Анонимен

преди 6 години

Това, ако е в САЩ, родителите му ще го отнесат за нула време. Не че и там няма малолетни ***, но законът яко преследва такива деяния и поддръжниците. Ама ние пък имаме Агенция за закрила на детето. Но министърът, в чиято система е тази държавна(!) структура, сега е зает да приплаква пред България, че повишаване на пенсиите ще излезе много скъпо. Милият, да го ожалиш. Що не пита "приватизацията", КТБ, "газопровода"... нещастници.

34

Анонимен

преди 6 години

Изключително важна, национална и европейска, а защо не и световна новина?! Изхранването на необуздано нарастващото земно насеение зависи от това, колко пъти се появява в медиите рано разгоненото и преждевременно състарено същество от женски пол. Ето, това му се казва помощ за развитието на младите хора. Каква точна и безплатна реклама. И не само на това, а и на престъпници, на мутри. Как ли и се радват връстниците на баща и! Пък после - ау, защо се избиват младежите. "Труден" отговор.

33

Анонимен

преди 6 години

Няма такава деградация като всичко което се случва в прекрасната ни страна. Това лапе е поредния пример за това на 14 години и си вее... най демонстративно,после не била такава... Може и по по друг начин да се изявиш скъпа ;) на 14 си не на 24 .... Отврат

32

Гошу

преди 6 години

Щерката на Орхан Мурат е жестоко красива Лолитка :))) И защо пък я смятате за развратна? От един клип ли? Нали предизвиква внимание и всеки я забелязва? Това е важното, в днешните времена е така. Иначе момичето може и да си е много обрано и морално, никой не я познава за да знае. А изкуствени мигли имат всички малки момичета и жени вече, голяма работа.

31

Яко

преди 6 години

Скоро очаквайте ганг банг дийп троат фейшъл ДП , само да стане на 18 че ще иначе някой ще влезне в затвора.

30

14 годишна??

преди 6 години

Агенцията за закрила на детето да се намеси и да защити това девойче докато не е пропаднало съвсем. Орхан Мурад е много свестен човек и дано някой приятел му обясни какво прави детето му. А майката къде гледа?!

29

Анонимен

преди 6 години

14-годишно дете, което имитира каквото правят каките, защото мисли, че така трябва, и *** жена с кафе. Лошото е, че в Интернет публиката е по-голяма и такива неща остават.

28

Пончо

преди 6 години

Аз съм шокинг,дъното има дъно,ние дълбаем под него,в неизследвани териротий на глупоста :D

27

Анонимен

преди 6 години

Ауууу, Сузанита яко втвърди кокала. Здраво ще го отнесе това бонбонче!!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Защо се мъчи да пее, да се ориентира направо към п0рноиндустрията

25

Анонимен

преди 6 години

А кметът на Симитли как търка,колко е овършел и колко извънбрачни деца има.Явно всички кметове на ГЕРБ са един дол дренки.

24

Анонимен

преди 6 години

Факта, че тази статия съществува, доказва, че колкото и негативна да е тя към такива пращялки, означава, че се обръща внимание за съжаление. И лошата реклама е пак реклама. А за тези правили клиповете на тея се чудя защо не пуснат п0рно а се мъчат....

23

месара

преди 6 години

що ни занимавате с парцали и парцалетки ?!

22

Анонимен

преди 6 години

Какво възпитание се очакваше да даде един чалгар на детето си

21

Анонимен

преди 6 години

Еми няма красив ***.Очевидно иска да демонстрира това.Мисля,че и е леко дебел и малко безформен.Леко ме притесняват татуираните бичмета с вид на мексикански главорези.За Мексико е нормално.Дали може да пее?Гласът и е синтезиран тва е електронен глас.Няма нищо неморално в него почти всяка селска мома ги прави същите работи като се напие в селската дискотека през лятната ваканция.После програмата е ясна богат чичак осеменител или мускулеста секс машина.

20

Анонимен

преди 6 години

Такива като тази от тяхното племе имат по две деца. Доста е закъсняла но ще навакса. Вече го е пробвала дебелият и сигурно и е харесал щом показва среден пръст!