6

Анонимен

преди 6 години

Много е вероятно.Ако тестовете се правят от не дотам мислещи хора, особено ако си знаят само тяхната работа, имат предвид определени проблемни ситуации, а не всички ситуации. Има също изследвания, че изключително трудно да се работи по техническо указание за каквато и била машинарийка, почти никой, който е далеч от материята не разбира указанията.Проблемът не е в мислещите хора, а в липсата за усещане за реалност у тези, които правят едно и също години наред.

5

Анонимен

преди 6 години

а) ли е верният отговор?

4

Анонимен

преди 6 години

Имах на листовките един въпрос - "какъв е този знак?" - бяла кола на син фон.Възможните отговори бяха:а) път за автомобилиб) автомобилен пътв) алея за автомобилиХайде учете с интелект и с четене на правилника, а скед третото късане назубрете листовките като тираджии!

3

Анонимен

преди 6 години

80% са ***, затова има и толкова много катастрофи, ке се собудите, ама не знам кой ден ке е

2

Физик

преди 6 години

Абсолютно вярно е! Завърших квантова физика с 5.50, а книжка взех на 8-мия изпит. Очевидно, че го.ведата действат по инстинкт и той им помага да вземат книжка от раз (или просто си плащат). Поради това ще конструирам машина за телепортиране, с което ще пратя колите в историята. (20 г. по - късно ще се питат какво е това кола).

1

Хахаха

преди 6 години

Значе всички шведи у нас са професори. Поредната леко *** статия но какво ли разбирам аз нали съм взел книжка на 18 съответно не съм много умен хахаха