13

Тялото

преди 6 години

Имам куче и мога да кажа че копнтрола е нулев, а ми се иска да не е така.В Германия всяко куче задължително ходи на училище за да знае как да се държи и ако има агресивни наклонности не излиза никога на улица. Отделно породи като питбули и ротвайлери са със специален лиценз и разрешително за всяко куче. Да имаш 3-4-5 големи кучта си е обществен риск. Същия инцидент имаше в борисовата преди 3 месеца.

12

Тодор

преди 6 години

Като собственик на голямо куче, изключително възпитано и добро, ще ви кажа нещо от личен всекидневен опит - 99% от кучета, които го лаят или се опитват да го нападат са от дребните породи (чухуахуа, йоркита, пумерани и т.н.). Така че най-вероятно жертвата е провокирала по този начин ротвайлера. Виновни са стопаните и на двете кучета, но повече на малкото, защото малките кучета се гледат не като такива, а като играчки, бебета и т.н. Темата е дълга.

11

Анонимен

преди 6 години

Пръскам ги с лютив спрей, а после им скачам на помЕарите и им триша ребра и четирите лапи! После и собственикът ще яде токати докато подбели зъркелите!

10

Стопанинът????

преди 6 години

Стопанинът е виновен. Няма лошо куче, има стопани които не искат да обучават кучето.Най-лошото е, че са агресивни и нагли, същите не чистят след кучето си!Колито ми го ухапа пинчер без повод. Един зъл мопс на име Бари постоянно му се зъби и го лае при *** - без повод.Стопанката му тежи 200 кила и я мързи да го върже. Последният път си вървя с колито, и тя си пуснала без повод злия мопс. Развика се, пищи, пияна ли беше. Мопса й се пеняви като улав. Добре че един възпитан мъж я дръпна настрани.

9

Мечо

преди 6 години

Ам-чи хубави кучета,ама защо не ги разхождат и около НС и МС, та да видим они там колко им е куража-

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Алоо, ливорвелите.... Айде по-леко с мераците за стрелби на публични места и сред хора. Аман от нереализирани убиици в тая държава. Те така ги пускат кучетата, дето "скачат" на хора, на лов. Глуп0сти пишете. Всеки ден през последните 7 години съм в парк Света Троица, където е пълно с хора и деца и има доста кучета. Някои са пуснати - да. Не е имало НИТО ЕДИН случай куче да е нападнало човек. Че има ***, които не си управляват кучетата, има. Но те не ги водят по парковете.

7

факт

преди 6 години

Тези с големите кучета са селяни и трудно забравят селото и кучетата там,затова са домъкнали кучета тук,момчето може да си отиде от селото но селото от момчето не....

6

Анонимен

преди 6 години

На страха очите са големи.

5

Анонимен

преди 6 години

Ах как искам, сутрин когато отивам към офиса през Борисовата градина, да ми скочи някое куче без намордник и без да е водено на повод от стопанина си......На револвера съм заредил 3 бр. "снейкшоти" - и на двамата ще им напълня задниците със съчми.

4

do 4

преди 6 години

За съжаление дори и глобите да са 10000, като няма кой да следи за това... Дори и да има ще им бутат рушвет, както на катаджиите. Манталитета ни е такъв!

3

Неа

преди 6 години

Последно едно домашно куче се опита да хване котка . В последния момент спасих котката . Голяма късметлийка не оказа . Стопанина хал хабер сигурно нямаше къде е кучето . ...

2

Неа

преди 6 години

Аз също имах 2 кучета . Рядко ги разхождах на каишка . По онова време наморниците не бяха задължителни за големи кучета , а само пожелателни. Никога не е ставал инцидент от какъвто и да е порядък . Но аз винаги съм била близо до кучетат и съм гледала какво правят . А сега редовно се разхождат големи кучета без стопани . Стопанина блее някъде баирите .

1

Анонимен

преди 6 години

Защо в тая не-държава, всеки ден се разхождат агресивни кучета без намордник, защо?Достатъчно е да погледна през прозореца, и веднага виждам наркоман-тийн, разхождащ питбул и баба с 2 улични помияра, нападащи деца пред "Фантастико"!Докога тая свободия?