12

БНТ69

преди 6 години

БНТ била "Безкомпромисна" в работата си!Това напълно си противоречи със стореното драги ми телевизионери!Всеки знае ,че за да стигне това до излъчване е минало(поне така би трябвало) през 5 човека!Всички са дрямали,а със сигурност не са го и гледали,за да го допуснат до ефир в този часови пояс.Ха ха пълен смях!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Не че ги оправдавам, но кой изобщо гледа бнт, пък камо ли деца?! Още преди 20- ина години, когато аз бях малка, нямахме кабелна, интернет и какви ли не развлечения подминавах бнт с досада и предпочитах нещо по- сериозно по другите канали :D

10

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на обществените телевизии, услуги за интернет телевизия имат 100 млн потребители- няма реклами на превръзки , гледаш гогато ти е удобно и каквото ти харесва.

9

Щирлиц

преди 6 години

Като гледам снимката,явно става дума за еротика между мъж и жена,та няма нищо нередно.Но явно по-редно е еротиката да е между две щръкнали пръчки,и тогава няма да има наказания ,извинения-абе евротолерастия в действие.

8

Анонимен

преди 6 години

!? Тези са за съд , не само заради порното, ами и заради насаждането на трайни стереотипи в детското съзнание- мъжът е войник, а жената медицинска сестра , която е там за да задоволява потребностите му, най-вече сексуални.

7

Анонимен

преди 6 години

Това не е изненада, в БНТ отдавна са на кафево....

6

:P

преди 6 години

Другия път hard *** да им пуснат. За лека нощ, деца. :)

5

Анонимен

преди 6 години

Глупаво е да твърди обществената медия, че цени високо най-младите си зрители, тъй като освен лека нощ деца за децата няма друго предаване в програмната схема на телевизията. Чат-пат в неделя рано сутрин към 7-8 часа.

4

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам какъв е проблемът. Значи, ако някоя репортерка завира микрофона в лицето на човек, загубил роднина и го пита: "Как се чувствате?" - не е проблем.Ако се показват кадри от Сирия с разни убити - не е проблем.Ако се показват размазани от катастрофи - не е проблем.Но да покажеш някаква еротична анимация е проблем?Че то всяко 4-5-годишно дете с интернет е гледало къде-къде по-сериозни работи от това :D

3

анонимен

преди 6 години

Проверявали са дали някой им гледа предаването.Дано не накажат никой,защото проверката показва,че все пак ги гледат.

2

jorj

преди 6 години

БНТ? Коя година е? Тва е най отрепаната телевизия. Все едно гледам някакви АРХИВИ

1

Анонимен

преди 6 години

Значи ако се пускат войни, кървища, убийства и т.н. в 12 по обед няма проблем, ама да се пусне някаква анимация как двама правят любов - има проблем. Странно нещо са хората.