9

слави

преди 6 години

Този е по-зле и от плевнята. Аман от провинциалисти/***/.

8

Анонимен

преди 6 години

Това ли е случката извадена от контекста.Нито дума за честванията в Карлово.Иво Христов много добре обясни какво е бг журналистика пред цветанка ризова.Тя мънкаше и го гледаше като насано дте майка си.

7

Зозо

преди 6 години

Импийчмънт за продажния, руски аналогов комбайнер-авиатор!

6

Нови опорни точки

преди 6 години

Решетников:,, Да продължат протестите на служителите от МВР! Да бъдат подкрепени от президенството, ръководството на БСП и всички подчинени на тях структури и средства за информация в държавата,,!

5

Анонимен

преди 6 години

nikakvi pari za kukite--da napuskat

4

до 2

преди 6 години

айде стига писа глупости виж в сайта на мвр колко са служителите ! там са и лртп и т.н. и ще видиш, че униформените в мвр не са повече от 30 000 магни чантаджиите, граничари, пожарникари, жандармерия и ще има не повече от 15 000 национална милиция, я ги раздели на 4 смени и ще видиш 4е за 5 милиона тариката се падат не повече от 4хиляди куки ! не ти ли свърши работния ден да спреш да пишеш глупости ! сорофисти ли сте там нз кви сте но аман вече от *** като теб !

3

Анонимен

преди 6 години

Питам московски следното за какво са кломатици в офисите след като са в колите що за поредна простотия е това а диван задължителен лие

2

ВЪПРОС

преди 6 години

Гн Радев ,Бюджета на МВР е 4,1 милиарда лева . По официална статистика има 60 000 Полицаи , ако се раздели се получава по близо 6 000 лева месечна заплата ???

1

dds

преди 6 години

tva komunisticesko mekere ne e moi prezident