12

do 11

преди 6 години

ето затова хората искат да се промени закона ! неможе ем пенсионер ем и наработа ем да не дава мястото на някой млад ако има де ! ама сме *** и всички гледаме искат пари аууу те искат и промени в закона да може да работят ама за това си пасуваме, че нали като закона е така неможе ни барнат и така до края на света !

11

Анонимен

преди 6 години

Никакво увеличение!!Когато прочета, че полицай е защитил българин, бит от ***, или, че полицай е "посъветвал" сериозно в районното някой ***-побойник, тогава ще ги подкрепя !!

10

Анонимен

преди 6 години

Искали отношение, а вашето отношение какво е?

9

Анонимен

преди 6 години

Например този Попов взема тавана на пенсията от 910 лева и поне 1500 лева заплата без разни добавки за извънреден труд и стимули наричани по едно време СУЦ. не е много, но не е и за реване. Отделно на ГКПП все капва по нещичко...

8

до 8

преди 6 години

навсякъде само тука и в другите съветски републики неможе !

7

до 1

преди 6 години

като сакаш 20 заплати, отстъпки в магазините стани кука е :) то има лесно :) Щом завиждаш на полицаите значи нищо не става от теб !

6

Анонимен

преди 6 години

къде по света стачкуват полицаи?

5

ss

преди 6 години

аууу колко негативни коментари срещу мвр-то а сигурно сте първите които им звъните де за пожар де за линейка де да приберът кварталния дилър,че зарибява детето ви ... а когато дойде времето да свидетелствате дим да ви няма ... и после он пуснат а вие ревете. че тюфлеците нищо не правили ...

4

Стария пес

преди 6 години

Запомнете! Там където полицаи и военни излизат да протестират като на гей прайд, това вече не е държава, а пидерастко сборище!

3

Анонимен

преди 6 години

Те убаво хленчат за пари, ама дали да не земат и малко да поработят? М?

2

Анонимен

преди 6 години

пари няма... не предоставят грам качество само числен състав... щом вият аут на борсата и без това ни физика ни визия ни акъл ни реакция... тюфлеци!

1

Анонимен

преди 6 години

Единствените протести които НЕ СЕ подкрепят от народа, са на тези ояли се, нагли търтеи, които нищо не вършат, а ползват една камара привилегии, включително отстъпки в повечето големи магазини и 20 заплати при пенсиониране, докато обикновения народ не получава нищо!Като не им се работи да напускат, и без това бюрата по труда са пълни с безработни!