11

Анонимен

преди 6 години

Договорът да е написан от Божидар Димитров. Всичко друго е предателство. Ние нямаме нужда от никакъв договор с Македония.

10

Анонимен

преди 6 години

С македонците трябва да подписваме договори само на албански - конституционен език, без противоречия. На български и албански.

9

az tam

преди 6 години

И защо информация получаваме от Македония, а тук мълчат като пукали, какво ще се подписва ...

8

morelini

преди 6 години

В договора да пише...Една държава до 1945 год и след тази година до сега две държави....Македонски език по конституция и допълнение че е диалект на българският език по говоримост.Когато са съчинявали за македонско малцинство сигурно са били бръкнали в контакта...При тези условия да се подписва,нали така...

7

Ицо

преди 6 години

Всички македонски българи отдавна са си в България и все още са по македонци от тея сега там говорещи на диелектен български със сръбски думи. За това никаква жал - вето за ЕС и НАТО и да идват да се молят за БГ паспорти тук, доказвайки бг корените си. Ах колко тъжно е да си античен фиромец.

6

свинаря

преди 6 години

Щом македонците се чувстват като различен народ от българския,значи,че са различен народ. Не може да накараш някого насила да бъде българин. Да им признават всичко и да си живеят живота

5

Анонимен

преди 6 години

В Македония са признати 2 езика македонски и албански, а договорът е на български и македонски и албанците няма да го признаят.

4

Анонимен

преди 6 години

Ууууууууу

3

Анонимен

преди 6 години

Един и същ договор ли ще подписва. най-добре да се направят 2 договора и всеки да подпише своя, на своя език и да си го спазва сам. Къде е договорът? Пак национално предателство.

2

Анонимен

преди 6 години

Република Охрид или Охридска република е най-добре за името, но НАТО и ЕС не искат да притиснат Гърция за заемите и ще се съгласи и на Охридска България.

1

НЕВИЖДАНО

преди 6 години

"Заев за договора: Признават се два народа, два езика..."Нашите така наречени патриоти и особено така наречените македонски воеводи от МВРО наистина прекалиха! Героите, загинали за Македония, се обръщат в гробовете си! Невиждано национално предателство!Истината е - един народ в две държави и македонския = диалект на българския!