44

до чудомир

преди 6 години

а бе зевзек , в иран са християни повечето

43

чудомир

преди 6 години

Драги русофилски-мюсулмани,колкото и да се пените,разберете че мюсулманските диктатори ще бъдат избити,радикални ислямски държави ще бъдат бомбардирани и исляма един ден ще бъде изкоренен и заличен.1 милиард човека по света ще бъдат освободени от оковите на исляма.САЩ и Европа ще заличат черната чума.След Сирия,ще дойде ред на Иран.След това ако Ердо не влезе в пътя,ще дойде ред на Турция.След това на държавите от Залива.И така до като дойде ред на истинския ислям,империята на злото.Неизбежно е.

42

1111

преди 6 години

САЩ,Европа и всички останали бели държави трябва да се обединят срещу терориста Асад и държавата от третия свят която го подкрепя - Русия !

41

Анонимен

преди 6 години

Изказването на Лавров предизвика скандал, след като Могерини прекъсна преводача му..Хахаха, никой не се съобразява с руслямистан.

40

Анонимен

преди 6 години

Европа Вече не може да плаши със санкции , тъй като Китай произвежда всичко , включително високотехнологична продукция.. И Китай никога не слага санкции..

39

ognyanz

преди 6 години

Типично за псевдо-демократите: Да унищожим възможността на Сирия да произвежда лекарства, а да им дадем лекарства като хуманитарна помош.

38

Анонимен

преди 6 години

Много се забавлявам, когато някой ненормалник използва думата "НОРМАЛНИ"

37

Анонимен

преди 6 години

ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА ЛИ? ЧЕ КОЕ И Е ХРИСТИЯНСКО НА ЕВРОПА?

36

Анонимен

преди 6 години

До чудомиревропа за съжаление отдавна не е християнска. Европа има един бог и тва са парите. Пред тоталната изродия и содомия дори умереният ислям изглежда добре.

35

чудомир

преди 6 години

Българските ислямисти веднага се хвърлиха да защитават ислямския диктатор Асад и да плюят по християнска Европа и САЩ.Българските ислямисти-русофили така и възхваляват ислямския диктатор Кадафи който се гаври с българските лекари осем години.Българските ислямисти-русофили са готови и българи да колят само да им заповядат от Кремал.Долни ***,Асад ще свърши на площада като Кадафи,дори вашия мюсулмански идол Путин не може да го спаси.

34

Анонимен

преди 6 години

За десет години руснаците избиха над два милиона афганистанци без да успеят да "освободят" Афганистан. Колко сирихци трябва да загинат за да се разбере, че руските убийци няма да могат да "освободят" и сирийците?

33

Анонимен

преди 6 години

До 50 АнонименИ вечер ли са дрогираш ?

32

Анонимен

преди 6 години

*** съюз, ко да ги праиш???

31

Анонимен

преди 6 години

Няма руско зверство или диващина извършена от приятели на Русия като Асад, което русофилите да не обосноват, оправдаят и одобрят. Но няма и нормални хора, които да споделят тяхното мнение.

30

убити

преди 6 години

До Обективен наблюдателМилиони са ....

29

Анонимен

преди 6 години

Няма нормална държава и нормален човек по света, които да подкрепят убиеца на собстврния си народ Башар Асад. Единствено руските *** начело с Путин го подкрепят в кървавото му дело и то само за да запазят базите си докато Асад е жив.

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПоловината от сухопътните сили на Асад са отряди от военното крило на Хизбола - шиитска банда, подкрепяна от Иран, както и командировани "военни съветници" от иранската армия. Иран директно съдейства за разпалване на гражданската война в Сирия. Ирански войници избиват сирийци на собствената им земя, поканени от "законния" им президент. Същото правят и руските с вини.

27

Анонимен

преди 6 години

Евросъюзът вече е с единия крак в гроба. А Асад го свалят вече 7 години поред, но това не е Кадафи, и ще има още много бой по мордите на триполовите от Брюксел и травеститите от НАТО.

26

бум

преди 6 години

Това е поредната лудост,тези който подкрепят терористите налагат санкции на тези който се борят с терористите и ги избиват!?какво доживях ме!!!

25

Баба Ванга

преди 6 години

До Русия е великаАсад ще свърши като Кадафи а Путин ще свърши като Саддам!