29

До 29

преди 6 години

В България се работи като роб,а не в Англия!

28

аве

преди 6 години

фейк за чесане на езици....

27

hm

преди 6 години

ne6to ste zle s matematikata: 120:20Zna4i e obsadena ot rumunzine ot bulgari

26

Анонимен

преди 6 години

90% OT BALGARITE V ANGLIA SA MALOGRAMOTNI I NEUMNI,ZASHTOTO DA RABOTISH KATO ROB,A DEZATA TI V BALGARIA RASTAT NEVAZPITANI I SA VSE IZOSTAVASHTI UCENIZI.

25

И ко са

преди 6 години

Ми те за да идат там сигурно някой ги е поканил я за раборта я за яденйе и пиенйе , те така безцелно няма да тръгнат.

24

Анонимен

преди 6 години

DA BADAT IZHVARLENI VSICKI BALGARI OT LONDON.V BALGARIA IMA RABOTA ZA VSICKI.

23

да си стягат гъъъзов

преди 6 години

само в Лондон има няколко милиона африканци и мюсли

22

Анонимен

преди 6 години

Вижте това видео от Дюсбъриhttps://facebook/OfficialBritainFirst/videos/1281205045358087/

21

Мда

преди 6 години

пакитата и индусите вече са местно население, те не се броят за окупатори. Докато кралицата сложи хиджаб.

20

сминдух енд чесън

преди 6 години

Какво да почеша след подобна статия,Там срещу труда ти дават нормална заплатаУ нас срещу работа пари няма.Някакви партиици са парчадисали страната на принципа "ти на мене аз на тебе" и скубят колкото могат.На българина ,който не играе в разните схеми не му остава друго освен да си търси щастието далече оттук.

19

Ибрам Ахмедович

преди 6 години

Ей големи душмани са тия на нас британските медии!

18

Анонимен

преди 6 години

Интересно, хем не ни искат, хем по цял ден се скъсват от UK да ми пишат за работа....

17

румен до 11

преди 6 години

Прав си за това че сами си избират да ходят и да работят квото падне там. Не ги защитавам за това, но не искам албионците да обвиняват "българите" за неудачите си.

16

...

преди 6 години

Всяка година е така. Сезона на ягодите и зелките е какво искате. Нашенци отиват за 2-3 месеца десетки хиляди студенти да изкарат по някой лев. Щото тук ще бачкат за 500лв на месец.!

15

Лоши работодатели

преди 6 години

Ех тези лоши британски работоподатели, защо бе защо предлагате работа на хората та ги карате да идват при вас да работят в британия, заради вас вестниците медиите се сьрдят на Ромьнци и Бьлгари!

14

Анонимен

преди 6 години

Чакайте бе , нали там е лошо защо нашите заблудени от "гнилия" капитализъм всеки ден се изнасят в Англия? Журналистите ни спят - пишете , качва се цена на ток , на газ, на услуги , храната е скъпа и некачествена, частни съдии дерат по две кожи , махат прослужено време , нашите работодатели са по- честни в заплащането ... и други ,така българите ще останат тук ! А , накрая една малка подробност повечето заминаващи са роми , откъде ли бедните имат пари за това пътуване

13

Анонимен

преди 6 години

"20 българи влизат във Великобритания всеки ден." - това е страшно заливане?!

12

Малкия тошко

преди 6 години

Нали са вече с единия крак навьн от евро сьюза, като излязат и с другия крак тогава ще имат право да гонят неподходящите от сльнчевата и добра климат предлагащата брутания! Ама то и нащи управляващи от 28 години насам нищо не направиха за хората да сьздадат нормалното,работа!

11

Анонимен

преди 6 години

За неравностойното положение там - никой не ги кара насилат да ходят там по чужди земи. В Англия се знае че не е добро, но въпреки това ходят. Сори.Да взимат тук по 5 декара и да садят картофи или да гледат зайци, а не да работят по фермите на англичаните за жълти стотинки. Англичаните не могат да бъдат обвинявани. Толкова, ако ти харесва. ако ли не се захващай тука.

10

румен

преди 6 години

Повечето Българи там бачкат юнашки при неравностойно заплащане.Ако имат проблеми с маангустите да го кажат в прав текст. При 60000000 население нашите 100-1500000 са им криви за проблемите. Че те бандите в Лондон имат повече членове.