21

Партиен член

преди 6 години

Потвърдено от базирания във Великобритания .......Е това е достатъчно.

20

редник

преди 6 години

Гледам примерно 3 към 1 са коментарите . 3 части срещу Русия и сам 1 част за Русия .Гледам също така 3 към 1 са + и , само че обратно пропорционално :) 3 части са за Русия и само 1 против :) Като стане патакламата ще са реално 10 срещу 2 в полза на Русия :) Русофобите с добро ви казвам , пригответе си куфарите и мислете къде ще ходите , защото в Америка май няма да ви пуснат....помислете си !

19

Анонимен

преди 6 години

Русия се бори за мир и демокрация в Сирия! И всеки, който се противопоставя на тези благородни цели, ще го пратим в лагера да блуска камъни до края на живота си! Щом се налага, и последният сириец ще бъде пратен на камъните, но Русия ще постигне висшите си цели и ще въведе мир, свобода и демокрация за братския сирийски народ!

18

Анонимен

преди 6 години

До до и азА как да стигнат хората до Русия? Нали трябва да минат през контролирани от кравария територии - а краварите не дават!

17

БГ-Гражданин

преди 6 години

Сирийците ги обичат, затова са изстреляли два салюта за да ги поздравят. Нали рашките са отишли там да ги освобождават, както навремето освободиха и нас, при това цели 2 пъти !

16

Вицето

преди 6 години

А посоля жив ли е ?

15

Анонимен

преди 6 години

Краваро-с о р о с к о т о сдружение скърца със зъби от злоба и безсилие! Не можаха да направт нищо в Сирия, по- лошо: руснаците разбиха отрочето им "ислямска държава".И за деспотичните американци ,"владетели на света", не остава нищо друго, освен да държат в мизерия и немотия малки држави, като нас.

14

до и аз

преди 6 години

Само в пияната ти русофилска манерка,го има това че без Русия света ще се превърне в едно тъжно място.Истината е че Русия е едно тъжно място,от където самите руснаци бягат,а единствените които отиват в Русия,са мюсулманите от Казакстан,Узбекистан,и другите станове.Дпри и сирийците които Русия уж спасявала,не бягат в Русия,а рискуват живота си да стигнат на Запад.

13

Анонимен

преди 6 години

Ало, цензурата! Къде сте?Тук пишат откровени ругатни и нецензурни мpъcни думи и изрази а вие сигурно спите?В същото време обикновени думи които се срещат в приказките за деца излизат автоматично със звездички!Не всички, някои приказки вече са "политически коректни". Като "Сливи за смет".

12

Анонимен

преди 6 години

Това сигурно е от любов... към Русия?

11

И аз

преди 6 години

Без Русия Сирия ще са разпадне. Без Русия светът ще се превърне в тъжно място, където една страна ще дърпа конците на всички. Така че поздравявам Русия, че е има и не скланя глава пред алчните и егоистични богаташи.

10

По очи, червенушки!

преди 6 години

Всеки, който е с руснаците, е с диктаторите и срещу България. Факт.

9

Ясно мижитурки

преди 6 години

Всеки който е срещу Русия е за терористите.

8

321

преди 6 години

Добре че е Русия да биее ИД....

7

Анонимен

преди 6 години

А какво ни засягат руските посолства нас, нормалните хора?

6

Анонимен

преди 6 години

Башар защо спи а не е започнал да издига 150 метров паметник "На руската армия освободителка от признателния сирийски народ"?

5

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ РУСНАК НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ Е АБСОЛЮТЕН ВРАГ ЗА НАРОДА ИМ !!! ЖАЛКО, ЧЕ НАСЕЛЕНИЯТА НА УКРАЙНА И СИРИЯ НЯМАТ НУЖНИЯ ПОТЕНЦИАЛ ДА ИЗБИЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПУТИНОФИЛИ!

4

Анонимен

преди 6 години

Сега се очаква руското посолство да отвърне на удара

3

Анонимен

преди 6 години

Малко се стреля по посолства, а муниции има достатучно!

2

Анонимен

преди 6 години

И какво общо имат българските улици това? Защо е тая снимка? Знаем, че е като на война, ама ...