94

Задунайская губерния

преди 6 години

До АнонименКомунистите са ***! Тяхната Родина е СССР...

93

Анонимен

преди 6 години

Нужно е само коментарите да прочетеш и да разбереш, че човекът е прав! Няма бъдеще и хората ВЕЧЕ мучат, няма надежда

92

гяур от Румелия

преди 6 години

До всичко се връщаТриклета да е Русия, дето ни окупира и презароби!! Да си беше останало турското.......

91

Огюст Роден

преди 6 години

Чапкънов безспорно е голям скулптор, но въпросният паметник определено не е най-добрата му творба.Като замисъл: от самото начало народът го кръсти Седморъбест петохуйникКато изпълнение: що за паметник е този, който още на петата година трабвя да бъде крепен, подлепян и подпиран?Обърнете внимание, например, на паметника на Асеневци във Вуелики Търново, правен по същото време. Първо хората го харесаха, защото е внушителен и красив. И второ, оттогава не е мръднал.

90

+

преди 6 години

не случайно всички комунистически родове са низkи и дoлни кpaдци и yбийци!!! те и сега са част от унищожението на България, защото техния господар е черния сатанински змей. Той ги е учил на всичко. И той им даде всичко. Сега са най-богатите но със земно злато, защото те друго нямат! Обаче им беше дадено предупреждение както е редно! Като не могат да го разберат си е за тяхна сметка!!!

89

Анонимен

преди 6 години

Stupido, прякорът ти е точно на място. Нищо вярно няма в това и фотографиите след войната го показват.

88

Stupido

преди 6 години

Никакви комунисти не са бутали никакъв войнишки паметник, профан. Паметника на чието място е построен 1300 години България, е разрушен при една от бомбардировките на София от страна на евро-атлантиците, на които сега им вдигнахте паметник пред американското посолство.

87

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да посочи друга държава в която се изтрива историята.Германия след ВСВ. Полша сега. Диксиленд сега. Това на прима виста.

86

+

преди 6 години

другаря путин и той като офицер от комунистическата армия е част от тази сатанинска армия но и неговата сила ще си иде! тези българи които искат спасения, трябва да го търсят не при комунистите или чорбаджиите а при Господ Христос!!!!

85

Анонимен

преди 6 години

В България има маса паметници за Руско-турската война. Ако децата не знаят почти нищо за турското владичество, значи доста ни куцат други неща.

84

............

преди 6 години

комунистите и мюсулманите са част от така наречения потоп, който ще залее човечеството, за да го накаже за егоизма и простотията му! Това е армията от слуги на сатана, който заедно с другите паднали ангели едно време (както казва много уважавания енох в книгата си) се заклели един друг в тежки клетви и прелъстявали човешките жени и и ги превръщали в магьосници. За тези им дела господ ги поразява и сваля от небето а те в злобата си искат да погубят човешкия род!!! Но тяхното време е към края си!

83

аник

преди 6 години

Някой може ли да посочи друга държава в която се изтрива историята.Затова децата не знаят почти нищо за турското робство и гледат като извънземни.Не защитавам никого но съм против да се рушат паметници.Все пак тогава такъв е бил животът ни.Миналото трябва да се помни.Някой беше казал нещо от рода НАРОД БЕЗ МИНАЛО НЕ Е НАРОД .

82

Клемансо

преди 6 години

Вече няма ЦК на БКП да им дава пари за бутафорни проекти и реват ли, реват. За да се построи този паметник е разрушен друг, коййто сега трябва да се възстанови.

81

бг

преди 6 години

Чапкъънов защо не каза тези думи , когато комунистите разрушиха паметника на загиналите за България софийски мъже и момчета ?!Защо мълча като ***** , а сега се прави на голям мъж.

80

Анонимен

преди 6 години

Чапа ли е *** ли е тоя ама какъв отвратителен паметник само брани. Голям скулптор е няма що.

79

Анонимен

преди 6 години

Прав си майсторе ."Опустошаваме си родината!" - за съжаление това е истината в България. Казвате точни думи и не само Вие ги казвате, но кой ги служа в тази държава доказалите си хора , мислещи и родолюбци.

78

Нов

преди 6 години

Прав е човека България е клета и проклета от руснаците на 9.Х. 44г. От тогавя бял ден не видяхме.Заключиха ни като стадо оце , забраниха ни да мислим, осакатиха ни като хора и спряхо чавешкото развитие.

77

Активист на БКП

преди 6 години

До ПацuЩо ? Ти да не копаш на дедо ти лозето ?

76

ДО ЧАПА

преди 6 години

ЧАПЕ, ТОЗИ ПАМЕТНИК Е В ЧЕСТ 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ.COPOCOИДИТЕ ТОЧНО ЗАТОВА ИМ ПЛАЩАТ - ДА ЗАТРИВАТ БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН:-ЗАТРИХА ЗАВОДИТЕ-ИЗКЛАКАХА СЕЛЕКТИРАНИ ЖИВОТНИ И РАЗБИХА ЦЯЛОТО СЕЛСКО СТОПАНСТВО-ПРОКУДИХА 1 МИЛИОН И ПОЛОВИНА МЛАДИ И УМНИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА-НАРЯЗАХА РАКЕТИТЕ, САМОЛЕТИТЕ И ТАНКОВЕТЕ И РАЗБИХА АРМИЯТА-СЕГА ИДВА РЕД НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАМЕТНИЦИНАКРАЯ ПО ЗАРЪКА НА COPOC РОМИТЕ ЩЕ ЗАКОЛЯТ ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ И ТАКА СЕ ЗАКРИВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

75

всичко се връща

преди 6 години

Да беше нещо умно, а то за пробутан комунистически паметник реве и обижда цялата родина. И поколенията от царско време видяха всичките си паметници съборени от същите тия комунисти. Идва времето на всички драги червени дядки !