27

Кога?

преди 6 години

А кога ще започнат да съдят някои лекари за рекет и за недостойно поведение към пациентите?

26

Анонимен

преди 6 години

20 г. затвор за лекар с рекет няма.

25

Анонимен

преди 6 години

Управляващите ни бирници и престъпници превърнаха народа в Андрешковци! Време е Андрешковците да оставят управляващите ни бирници,престъпници и техните семейства "по средата на реката" - да ги оставят без обслужване- без ток,вода,храна,охрана, образование и медицинско обслужване!

24

Кой е виновен....

преди 6 години

Оная Тиква, дето все тръбеше, че Орешарски е виновен...вече 10 г. от живота ни пропиля!

23

Пациент

преди 6 години

Недай си боже да си имате работа с лекари, защото и вас трябва да ви пишат по вестниците за побой... няма такива наглеци и тарашници като тях ... няма !

22

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно съгласен с 14!Крайно врпеме е НАРОДЪТ да се справи с управляващата ни банда престъпници! Цв.Цв. беше първият,който провокира неприязън и неуважение към лекарското съсловие! Има пропуски и дори грешки в работата на медиците ,но нима в полицията,съда и прокуратурата всичко е наред?Вече 28 година едни и същи тарикати-некадърници и политици -се гаврят и унищожават държавата и народа!Затова-политик ли е--той и семейството му да стоят болни,без ток, вода и храна- както целия народ!

21

Анонимен

преди 6 години

бях чувал за "пияна вишна", но за "пиян ром" не бях чувал :))разсмяхте ме, мерси !!!

20

123

преди 6 години

След като 10 год бях "докторче", здравен служител, виновен за всяко неблагополучие на системата и гледащ с гладни очи по-скъпите стоки, смених държавата. Сега макар и далеч от Родината, съм Господин Докторе, пациентите са доволни и благодарни, няма магазини които да не са ми по джоба. Познайте дали ще се върна преди пенсия!?

19

Анонимен

преди 6 години

Въпрос-къде е нашето тиквено слънце да оправи най после тия неща ?

18

Анонимен

преди 6 години

Няма и 1 осъден лекар за рекет и източване

17

Махнете холограмите

преди 6 години

Ползва се обемно проникващо забърсващо холограмно оръжие за масови убииства. следят линейката чрез сателит по холограми и чипове в талона на автомобила.. при достигане до мястото обемно се проверява за наличие на озверяващи спец съставки поети с бира от роми и други от малцинствени групи временно допуснати до Европа. Следват активиране на нано скенери и хоп побой.Подобно оръжие е описано преди години и снимано от полицейска камера .Типа е "жълт обемно проникващ масов холограмен убиец"..тип бяс

16

Анонимен

преди 6 години

Просто има едни гадни българи, които вместо кротко да си платят на лекаря или да търпят бърза помощ да идва с пет часа закъснение, след като пациента вече е починал, размахват юмруци.

15

Анонимен

преди 6 години

Насилието е проблем, в който здравната и съдебната система имат своя принос. Едни медици са бити, а други издават медицински свидетелства на биячите, в синхрон с подкупните съдии. Що не спрат да реват и да се изяснят помежду си? Ако те не могат да се справят, какво да кажем ние?

14

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да се спира насилието над лекари, след като може успешно да се превърне в туристическа атракция и да се включи в ол-инклузива за чуждите туристи. В програмата може да се включи хотел, храна и бой над лекар - ако е хабилитиран на по-висока цена. Така хем лекарите ще имат малко респект от пациентите и няма да си позволяват безнаказано да им празнят джобовете, хем туристическия бранш ще припечели нещо.

13

Анонимен

преди 6 години

За 6 години само 3 присъди? Това не касае само лекарите. Това касае всички Българи. Обаче като дойдат да се лекуват прокурорите, съдиите и полицаите, лекарите въртят опашки като пудели, вместо да им обяснят от къде изгрява слънцето. След като съдебната система, прокуратурата и полицията отказва да си върши работата, обществото трябва да откаже да работи за тях.

12

Гошу

преди 6 години

Според мен по-належащо е да се направи някаква организация, която да се бори и да защитава жените, жертва на мъжка агресия. За един месец съм излизал с поне 7 различни жени и всички до една са били зверски пребивани от бившите си гаджета. Снощната ми показва, че е била със счупен нос. Отделно всички прос*титутки при които съм бил (а съм бил при много) една няма, дето да не е била зверски млатена. Ужас, направо съм потресен от мъжкият булгаропитек :(

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13.Няма значение какъв закон е приел Орешарски, щото след него Москов такава реформа направи, че българското здравеопазване вече е 1 в света по качество

10

Анонимен

преди 6 години

А Орешарски какъв закон прие в защита на медиците ни?

9

Анонимен

преди 6 години

А долните ,гадни руснаци ,приемат закони за затвор до 25 години за нападение над лекари ,медицински екипи . И доживотен затвор ,,при особенно тежки случаи,,......А нашите ГЕРБавци си чоплят носа и тихомълком връщат постановление 208 от 12 август -2016 година за идслямизация на България . Законите са калпави ,законите . Умишлено са калпави . Я да има минимум 5 години за нападени енад медицински лица . Да ама не !

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6 Я не се прави на шантав !Полицаите изпълняват законите който приемат в парламента избраните от такива като тебе политици .Колко му е -Гарантирано от ГЕРП ,да приемат барабар ,с патреотарите закони и затвор за нападението над лекарите и . Но Гарантирано от ГЕРП -никога няма да стане . Ежеминутните престъпления на *** , се прикриват от демократичните закони приети от продажниците на Отечеството . Така е при демокрацията в България.