9

Бау

преди 6 години

До 7Принципно си прав. Но се надявам така да бъде за известно време само. Нещата със сигурност ще се влошат преди да се подобрят. Заради човешката алчност разбира се ...

8

Анонимен

преди 6 години

Да бе а комуниста сън не спи да плаща тройно :))) Я си лягай ве палячоо .

7

до Бау

преди 6 години

Няма такъв планКапиталиста не иска да плаща заплати осигуровки и болнични.Не иска да се съобразява с прищевките на разни синдикати и исканията на работницитеНе иска стачки и протести.

6

Анонимен

преди 6 години

Робота разбира се ще бъде с написан определен код. Когато се бъгне робота ще има нужда от човека за да му пооправи кода и да работи нормално.

5

Бау

преди 6 години

Принципно плана е роботите да заместят хората така, че ние само да седим и да не правим нищо, но да получаваме заплата/помощ. Хората да станат шефове, а роботите работници. Дали ще стане не е много ясно.

4

шматка

преди 6 години

Че те роботите от 40 г изместват хоратаВ съвременните заводи човешкото присъствие е сведено до есенция.Нищо ново

3

Анонимен

преди 6 години

По принцип това са нормални неща. Преди технологичния бум в индустрията при казваха същите неща. 40-50 след това ...В днешни дни ...работа има живота си продължава. Произвежда се хилядократно повече , което пак дава работа в други слъжности. Докато тея работи навлязат света , ще е в деуга фаза и те ще помагат , отколкото да пречат. Както е сега в машините в индустрията.

2

Хм

преди 6 години

След като роботите ще заемат масово работните места,защо аджеба наводняват Европа с всякаква па.пл.ач,аргументирайки се,че населението застарява и НЯМАЛО КОЙ ДА РАБОТИ!!!!Значи едното от двете твърдения е ЛЪЖА!Не е трудно да се досетим кое.И че ни кроят много,много лоши неща....

1

Анонимен

преди 6 години

А робота ще можели да изпитва емпатия?