23

Анонимен

преди 6 години

не знам нищо за този трагичен инцидент, но мога да кажа че всяка вечер все се намира някой моторист нарочно да форсира мтоциклета си и да прави ужасен шум по пътя покрай блока. Не може да се спи след 22 часа

22

Ozzy

преди 6 години

Когато се появи в медиите материал, свързан с катастрофирал моторист, настъпва парад на комплексарщината. Масово се изказват разни елементи, страдащи от синдрома на късия полов орган. Загива моторист, но *** чел-недочел е компетентен - винаги мотористите са виновни. Защо? Защото моторът е нещо по-различно и непонятно за възприятията на някои дребни селски душички. Защото надделяват злобата и завистта, че някой друг кара мотор, а ти си караш скапания 20-годишен голф.

21

Motoristka

преди 6 години

До АнонименЕЙ *** СКАПАН!!! ЧОВЕКА БЕШЕ С БЕЛИ КОСИ И СЪС СКУТЕР, КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ, ***!

20

До 22

преди 6 години

Няма моторист който да шофира по правилата!!! Всеки ден един от нас ги вижда. Дори например вземете - каране по осевата линия. Или каране успоредно до колата Ама в едно платно за движение. Или зиг заг изпреварване от дясно. И т.н. Някой може да си мисли , че това са малки нарушения - но не са. Превърнало се е в лош манталитет на поведение. Чувство за ненаказаност и над закона и над всички останали. Няма моторист който да шофира по правилата. Дори и жените мотористки.

19

Другаря

преди 6 години

Другари, интимните буби са срам за колектива! Пазете мотористите!

18

Motoristka

преди 6 години

До ИванчоТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК!!! ЗАСРАМИ СЕ!

17

Тялото

преди 6 години

Стана на 5 метра от мен. Малшанс. Скутера влезна последен на светофара вече на червено. Този който го блъсна беше най-вдясно и го хвана зеленото защото нямаше тръгващ отпред. В ляво автомобилите му пречеха да види скутера. Жесток сблъсък. Човека в колата беше съвсем нормален. Моториста беше по потник, къси *** и джапанки.

16

Многоклетков

преди 6 години

Само двуклеткови могат да управляват двуколесни в град като София. Това, че ебицата Фендупкова ще откраде още Европари за 200 километра велоалеи, значи че тя ще откраде пространство от четириколесните, които с данъците и синьо-зелените зони пълнят гушите на управниците. Стана така, че лудите са с предимство (той Ботев е казал"свестните считат за луди")-я вижте какви мото-*** се борят за още права.Чудя се, какви ли привилегии ще се раздадат на тия с моноциклите от цирка?

15

Анонимен

преди 6 години

Типичният селски манталитет: "Като не е в танк, значи сам си е виновен че са го прегазили."В моторите виждам само начин да си избия комплексите: "Значи всички мотористи са комплексари"."Щом всите сме от село караме като ***, вината е на тези които не се съобразяват с нашето каране."Изобщо каквото не ми приляга на акъла, вероятно е някаква магария.Отделно свичките мотористи са състезатели и карат с 300. Пътните, кросовите, класическите и т.н. мотори са само за прикритие.

14

Иванчо

преди 6 години

Няма моторист който да шофира по правилата. Така , че по презумпция той си е виновен.

13

kypTu

преди 6 години

Повечето коментари са тотално неадекватни...Човекът е починал, а вие злобеете.С тоя скутер ще да е карал поне с 300, да ви бера лайката.

12

Очевидец

преди 6 години

Моториста си мина на чисто червено .Удара беше жесток и май за съжаление може и да приключи житейския си път .

11

Ф

преди 6 години

До до 3Мотористът и шофьорът на колата са страни в конфликт. Тяхното мнение не е меродавно. Много ясно, че всеки ще се защитава. Има камери и свидетели - там ще се види истината.

10

до 3

преди 6 години

По думите на шофьора на колата мотористът е преминал на червено. Еми замълчи си де!

9

Е, то се очакваше

преди 6 години

Онзи ден точно преди Орлов мост моторист луди направи шофьорите - хвърчи, изпреварва отвсякъде, засича, ние се движехме с 60-80 и бяхме като неподвижни пред него. Моят инструктор по шофиране преди 20 гоидни каза, че е обучавал 20човека мотористи и никой не е жив

8

RT

преди 6 години

В последно време забелязвам, че все повече "хора" минават на червено. Не на късно жълто или току-що светнало червено, а на светещо от известно време червено. Хора, пазете се в тази джунгла. Тук е анархия и винаги трябва да сте нащрек. По-долу един коментар казва, че мотористът е бил помлян от кола минала на червено. Онзи ден един с микробус по Ботев, на който от поне 3-4 секунди му светеше червено, засилваше зверски и почти се обърна в кръстовището, защото наби спирачки в последния момент. Луди.

7

До 8

преди 6 години

От ганчовци като теб друго не очакваме

6

Силвето

преди 6 години

Шофьорът на автомобила е дал положителна проба за наркотици, пушил е трева наркомана, после била безобидна тая дрога, а? Ей, наркомани , пушещи всякаква ***, преброени са ви дните, в Белене всичките!

5

Анонимен

преди 6 години

Когато преди години си карах шофьорския курс, всеки пък като видехме моторист инструкторът казваше: "Тия ги пази, че са временно пребиваващи на земята!" С две думи колкото и да внимават шофьорите, тези ако са решили да става донори на органи, ами нищо не може да се направи. Толкова пъти са ми изправяли косата такива, включително и на магистрала, че направо чукам на дърво никога да не блъсна някой от тях. Че явно инстинктът им за самосъхранение е 0.

4

Анонимен

преди 6 години

Жега, разголени мадами, хормоните бушуват, жените мятат фермони, кръвта буйна кипи ли кипи... жеби мАторя, Гошо, не могат да те хванат ченгетата, ти съ терминатор, пилот, ракетчик, анй - бързият пистак, върти гуми, карай рисковано, засичай и прелитай, пичетата ще откачат и ще се впечатлят от майсторлъка и от 11 сантовата краставичка в гащите, бъди сигурен, коньо, ти си осеменител, топ оплодител! Тори сега почвата на червеите!