8

Адвокат Марковски

преди 6 години

Ще докажем, че момичето всъщност се е самоубила с 200 прободни рани и чрез обезглавяване. Този сладур най-много да е действал в неизбежна самозащита. Има право на компенсанции от съда. Незабавно да бъде вдигнат на кметски пост в родния град.

7

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да се промени в л*йняната ни държавица. Никога. Радвайте се на двата километра нов асфалт и общото "ниво" в държавата. Само не пътувайте към бели държави, че няма да искате да се върнете.

6

Анонимен

преди 6 години

Този Перко е можело отдавна да е затворен някъде но Нашенското правосъдие си е барало Тая работа. Или да чакали някой от заплашените да им кихне някоя кинта за да си размърдат дебелите дирници. Този ненормалник уби едно млади и красиво момиче, унищожи няколко семейства. Оплаквали се хората но у нас нещата се раздвижват едва когато вече има убити. А тези 4 прокурора които са си клатили макарите и прекратявали преписките, как ще платят? Пожелавам им един такъв Перко да посегне на дъщерите им.

5

Анонимен

преди 6 години

Kва клиника кви пет долара? Ако беще в САЩ единственната дилема щеше да бъде дали ще му лепнат 200 години затвор или инжекция.

4

Ллл

преди 6 години

Ееее това е да имаш богата майка.Ако няма път - тя ще намери пътечка....

3

Анонимен

преди 6 години

Време е да емигрираме към някоя по-просперираща и нормална държава с по-високи заплати. Като Албания например.

2

Анонимен

преди 6 години

Eстествено. Ще му се размине с 2 месеца в клиниката и глоба. А и все пак мама е важен човек в родния град.

1

Анонимен

преди 6 години

Правосъдие по български, няма да лежи и ден,