46

НЕДОВОЛЕН ГРАЖДАНИН

преди 6 години

До Анонимен НЕ Е В СОФИЯ

45

Кметът на селото

преди 6 години

Цветан Славков и той не проявява НИКАКВА загриженост към ранените от Крис; как може да не се помисли за жертвите, а да се мисли, че БЕЗОТГОВОРНИЯТ ПРЕСТЪПНИК, че "ще настине"!!!???Бъдете спокойни;( ЗАСЕГА!!!) скрили сте го ДОБРЕ и СИМУЛИРАТЕ 'ТЪРСЕНЕ"!Но ПРОВИДЕНИЕТО ще ви накаже.ХИТРИНИ с човешки трагедии не водят към добро.БОГ БАВИ, но не забравя. Потресаващата жестокост на родителите, кмета.

44

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Горкото дете". Медиите го изкараха жертва. Никой не споменава и ред за ранените, какво е състоянието им, ще имат ли трайни увреждания. Боже в каква държава на мафията живеем. Медии, полиция, съд, прокуратура, правителство, местна власт, всички живо се интересуват и милеят за живота и здравето на престъпниците. Нормалните хора, данъкоплатците, кучета ги яли. Когато са тежко болни да търсят спонсори, да се организират кампании за набиране на средства, ако не - прав им път в отвъдното. Какъв циниз

43

споко

преди 6 години

няма да настине ***! Един Разградски Гражданин го блъсна с новото bmw M5 ама беше много добър гражданин, изключително отговорен и го блъсна с най-новата м5-ца така че не бива да му се сърдите!

42

ясно е

преди 6 години

Мотори, коли, атв-та... мирише ми на много пари и никой не го търси. Ако го търсеха щеше да има снимка. Те не искат да му се разваля имижда докато не отшумят нещата... При роднини е на топло и сигурно място. Едва ли има балък-доброволец дето вярно да го търси, защото и да го намери няма да го познае :)) няма снимка :))

41

конспирация?

преди 6 години

Нещо ни лъжат. Ако наистина го търсеха, щеше навсякъде да има снимката му, а те даже му крият лицето.

40

Мечката

преди 6 години

Ммммммммм, крехко... малко поосрано ама ...

39

Пишете

преди 6 години

какво работят тези дебелооки хора- родители на Крис; '"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции."НЕДОСЕГАЕМИ? Дори не изказват съпричастност, да поемат разходи, да се извинят на ранените.Правосъдието? Справедливостта?Остава да пожелаем на тази ледено-мраморна жена да ИЗПИТА СЪЩОТО БЕЗХАБЕРИЕ, когато синът й го застине същото.И майката на причинителя да твърди, че НИЩО не я интересува, че синът й е отговорен: а в това вреем тя да вижда сина си смачкан, безпомощен.

38

Анонимен

преди 6 години

И как да помогнем като сте му скрили лицето?

37

Анонимен

преди 6 години

Да гледат и по дърветата, понеже е много отговорен, може да се е обесил от терзания?

36

стефчо

преди 6 години

защото *** си е изхвърлил телефона като се е наакал в колата и е побягнал,мъжка постъпка майна.

35

Анонимен

преди 6 години

До Adolf PutinЗАЩО ТЪ.ПАТА ПОЛИЦИЯ НЕ ИЗИСКА ДАННИ ОТ ГСМ-ОПЕРАТОРА, ИЛИ ДА ГО ХВАНАТ ПО ДЖИЕСЕМ КЛЕТКИТЕ, СИГНАЛА СЕ ЛОКАЛИЗИРА ДО 2 МЕТР==========================Защото не иска да го намира. Чакат да се позабрави та да се потули случаят. Кой знае кой е таткото с тия мотори, лъскави коли, софиянец от село и цяла седмица, всички вестници ни списват статии колко бил добър.

34

бриджит мечкартата

преди 6 години

дано доброто дете е нахранило някоя гладна триградска мечка!

33

Анонимен

преди 6 години

Защо сте го замазали. Дайте да му видим мут-рата. Издирва се, а не показвате кого издирват. Може да съм го срещал някъде,

32

тц, тц, тц...

преди 6 години

Времето се разваля, ще вземе да настине горкото добро дете. Много съм притеснен.Някой знае ли нещо за блъснатите? Бяха в тежко състояние, ама за тях нищо не пишат. Те не са хора.

31

стефчо

преди 6 години

трябва ли да съжаляваме келешчето че е смазал 5 човека,не разбрах само?

30

софия

преди 6 години

много сървайвари там.оня от смилян го криха няколко дена и го извадиха на светло,та после и герой.този на 16 с мотори,аудита,дискотека и малко прах И ето опит за убииство на няколко човека.ама то нали татино синче.....

29

Анонимен

преди 6 години

Ей, омръзна ми да слушам колко е отговорен, колко е готин, колко е невероятен тоя...В случая е престъпник, който се укрива от правосъдието! Само за това трябва да получи една тлъста присъда. За другите провинения - тоже.

28

Боко Тиквата

преди 6 години

Да взема да наредя да им подслушват телефоните, ще се разбере до 1 час къде е, ама понеже не ми дреме го местя у другия.

27

Кой не скача

преди 6 години

е червен. Ред и сигурност -> комунизъм. Анархия и безнаказаност -> европейска ориентация. Изборът само привидно е ваш. Ваше е правото да сте потърпевши.