6

Анонимен

преди 6 години

Блейте и гледайте как трите прасета ще ви откраднат парите!Но вие май си ги харесвате а ??

5

Анонимен

преди 6 години

А бе хора осъзнайте се!Вижте цените на горивата там където има бензиностанции на Марешки и там където няма. Аз съм от Пловдив и газта е 81 стотинки на всички бензиностанции, в Бургас и София 1.08 разлика 27 стотинки така е с бензина и дизела ?! И това е така защото 7 вериги които са картел искат да смачкат Марешки. Ако я нямаше конкуренцията тези 27 стотинки които в момента остават в моя джоб щяха да бъдат печалба за Лукойл.

4

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам кой какво атакува ама много хора вече изпищяха от новата му бензиностанбция в София. Много бързо свършвало горивото.

3

Недоволен

преди 6 години

Пак ме цензурираха.Еми хуу. Чакайте монополиста Марешки да ви оправи проблемите с монополистите.Щом до там стигнахме значи няма да се оправим.

2

лошо

преди 6 години

атаката срещу Марешки е добре обмислена, координирана и в широки граници!Варна ваички вериги бензиностанции смъкнаха цените си дори под тези на Марешки!Това случайно съвпадна със снемането на имунитета му и делата срещу него.Народа си бърка в носа и извън Варна плаща по 40ст повече на литър бензин, дизел и газТака е и с картела на хипермаркетите и храните

1

Анонимен

преди 6 години

Това е лошо.Стига с тези бандитщини и изнудвания на бизнесмени и хора!