55

Анонимен

преди 6 години

НАПРОТИВ,ТОЧНО ПО-ОБРАЗОВАНИТЕ ЩЕ СПРАТ ДА ЕМИГРИРАТ,ТАКИВА ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ И ПО-ПРЕДПРИЕМЧИВИ ХОРА,останалото ще продължава да "бега"просто защото там номинално получава повече а тук винаги ще е на 20-30,-% над минималната каквато и да е тя НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ХОРА СПЕЦИАЛИСТИ ИЛИ ПРЕДПРИЕМЧИВИ,ОТ ОБЩАЦИ НЯМАМЕ НУЖДА,социалните служби в Германия ги очакват!

54

Анонимен

преди 6 години

абе сетиха се,накрая ще останат само * и депутатите и да ги видим как ще се оправят двата вида вредители като няма от кого да сучат

53

Анонимен

преди 6 години

ан такаааа,нали бяха 2 милиона,па три милиона а от тия 900 хиляди...да не задълбавам че не е политкоректно и не пасва на европейските ценности,завинаги АМА ДОСТА СЕ ВРЪЩАТ ВЕЧЕ И ДРУГИ СЕ ЗАМИСЛЯТ защото те и там имат тоя стандарт който са имали тука защото едно евроу нас не е едно евро на запад и колкото и да е невероятно за разни разбирачи конкретно между Лондон и София разликата в стандарта е само около 30%-тина процента...

52

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Никаква аванта за българина,460лв. мин.им стига на българина.

51

Анонимен

преди 6 години

Моето семейство е от хилядите навън и не съжалявам.Родината е там ,където се чувстваш добре и живееш нормално стига с този патриотизъм-тази дума отдавна не оправдава значението си.700 лева за висшисти-смях,работя чистачка с договор и осигуровки-1300евро и в България жените също раждат деца с цветовете на дъгата и в това няма нищо лошо-живота ни е въпрос на избор това се казва-свобода

50

Явор

преди 6 години

Това не са си синдикати! Това е статистически институт. Само констатират а какво направиха ?!?

49

11

преди 6 години

Не бойте се сега ще махнат и клас прослужено време.Махат го работодателите с помоща на на един патриот(поне за такъв се пише де) дето да иска да имаме по 3 деца.Аз имам едно и като отрасне смятам да го пратя в чужбина.Същите тия работодатели дето им били много почивните дни и 360 лв.заплата на месец им била непоносима.Нищо де след 3 годин 25% от работниците ще са сихани исак да кажа сикхи.Па тогава ще ви гледам сеира.

48

дебелян пеевски

преди 6 години

Тва е вярно но го сложет по 2!!! Половината градове са с пусти апартаменти от години и десетилетия никой няма да се върне в тая социалистическа конюшна на КГБ!!!

47

Гоце Агента

преди 6 години

Абе защо направо не закръглят заплатата на висшистите на 1000 лв, учили са трябва да им се плаща, нъл тъй другаре?

46

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 28 Ей, пак Боко ти е виновен.Три пъти го избираме за премиер, дали е случайно ?Боко израстна като политик от европейска величина, па ти си плюй па него. Малко сте , жалки сте.

45

Анонимен

преди 6 години

То в БГ неудачниците викат на успелите - ***, мутри , политици и какво ли не. Мен не ми пречи ...просто аз съм умен и образован . Чета развивам се и градя. И не ме е срам да правя пари и да ги показвам. Това че тук има слаби предприемачи мен не ме вълнува . Това си е ваш проблем , а не мой.

44

Анонимен

преди 6 години

*** на Боко спрете оставете на хората да си кажат мнението навсякъде дте какъв е този бюджет ,всички медии ли следите кошмар

43

До Анонимен 32

преди 6 години

Хайде, хайде затова ли никъде не издават касови бележки освен в големите хипермаркети?

42

Баце

преди 6 години

На русенци Букурещ им е на 60 км. Могат да пътуват всеки ден дотам и обратно и да бачкат за повече пари.

41

Анонимен

преди 6 години

Ето го трола поз.42 появи се пак

40

PD

преди 6 години

Тази земя, моята родина, ми е оставена от свободолюбивите ми деди, Белите Ари да я предам на свободолюбивите ни наследници. Който е склонен да слугува за охолен живот, не е свободолюбив наследник. Който иска, дъщерите му да раждат, черни, жълти, арабски деца, негова воля. Но в такива искрата на Белите Ари, е слаба, а волята за свободолюбие, малка. Но не от всяко зрънце, клас излиза. А и да, не е ли от сой, стопанина на животните го дава.

39

Помня

преди 6 години

До PD 22 И какво и е на държавата?Сега сме нормална държава. Има много бедни , средна класа и много богати. Така е по целия свят. На всекиму според способностите.А при соца ,кво? Вземи го там на работа , да не маа *** по улиците.Е така икономика не се прави.И на умните и кадърните и на некадърните и мързеливите еднакви заплати и соца фалира.Па Горбачов ни бил виновен....

38

Българин

преди 6 години

В България не е чак толкова зле, има работа в София на добри заплати, но се изисква образование. Не е вярно че тук има само тикви баламурници или нзм как ги наричате. 80% от хората които познавам в чужбина са строители, чистачи, миячи и шофьори- факт е че заплащането в чужбина е по-високо, но пък и чужбина не е за всеки.

37

Анонимен

преди 6 години

Аз също имам две дейности в България от 10 години и до сега никой не ме е рекетираЛ. Работим с над 15 фирми и тях никой не ги е закачал. Не знам кой е трола. Имам 5 приятеля , които стартираха различни малки бизнеси и си работят спокойно.

36

Burzum

преди 6 години

Важното е ,че Динку,Перата и БАЦЕ ТИКВУН са тука....да живей ***!