14

Анонимен

преди 6 години

ТУРСКИ ФИРМИ ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ВЕЧЕ ИЗКУПИХА МНОГО ЗЕМЯ В ЦЯЛАТА СТРАНА

13

Анонимен

преди 6 години

Дедите ни се обръщат в гробовите. Тези същите които са си дали живота за тази земя, а сега една шепа разбойници ще е продаде за жълти стотинки а народа който живее върху нея ще бъде обречен да робува. Срам и позор! Най срамната част от историята ни се пише в момента! А овцете блеят ли блеят!

12

Specter

преди 6 години

Управляващите се отказвали.... а народа питат ли го някой дали иска да му се разпродава държавата вече и на парченца? Каква е тази държава бе, какви са тези управляващи.... абе няма ли вече да се събудите бе хора?

11

Така е

преди 6 години

До Анонимен 11 За чежденците не знам, ама "братята" руснаци ще налетят като скакалци.Те разбраха че с оръжие няма да стане и сега действат по мирен начин.След това спретват един референдум и ето ти Майданя.

10

Анонимен

преди 6 години

Ей сега чужденците ще тръгнат масово да изкупуват българска земя и да я изнасят...ахахахааа

9

Анонимен

преди 6 години

До 7 неграмотници,никой не може да взема тази земя на гръб,но безпроблемно може да изнася печалби свързани с дейността върху нея,докато ти ще си принуден да ровиш в кофата за смет,защото ще си на подаяние и милост чужд да те храни!Да не говорим,че основен инвеститор може да е фирма монопол,която да ти напълни полята със собствени ГМО култури и да ни затрият скоропостижно като опитни зайчета т.е да изнесат нерегламентираното си производство при бушмените от България!С твое съдействи

8

Анонимен

преди 6 години

Това няма да го чета - да го напишат на английски и тогава!

7

Позор

преди 6 години

Ей така палестинците са си продали неусетно земите на богатите евреи и накрая се оказаха изтикани в ъгъла! Това чака и нас, ако не ценим тази земя върху която живеем и за която се е проляла толкова кръв.

6

неграмотници

преди 6 години

Срамота не е отмяна на срамен акт, срамота е ,че изобщо се е пръкнал и че *** тука подкрепят тези ограничения. От тези ограничения файда имаха единствено големите бг фирми мафиоти, защото така цената на земята падна и малкият човек загуби пари. Основният аргумент на тези гауфони е че чужденците могат да ни изкупят земята. 1. Никой не може да си вземе земята на гръб. 2. Ако някой държава или организация иима такива намерения, тя може да го постигне с подставени бг граждани-БЕЗПРОБЛЕМН0

5

сссс

преди 6 години

До срамотаТе са трапезни патриоти и страхливци. Могат само да блъскат бабички по границата.

4

Анонимен

преди 6 години

Някой е хвърлил око на земята българска!!!Търгашииииииии!!Чест и достойнство нямате ли,че едни санкции на евромутрите ви уплашиха!!Кой трябва да мисли за държавата ни??Вие или онези чиновници от Брюксел??Ако мислите,че го правят за добро-НЕ Е!!Ще ни погребат като нация и държава с ваша помощ!!Без мисъл за бъдеще и само чрез дрънкане на сребърници в жалките ви сметчици!!Всичко може да си купите с тези пари,но УВАЖЕНИЕ,ДЪРЖАВА И НАРОД-НЕ!!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Егати скапания ЕС! Всяка държава си е независима, откога ЕС диктува законите в БГ а не БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.

2

gbgbg

преди 6 години

e zatowa ima brekzit!!

1

Анонимен

преди 6 години

Волене Волене за една власт се продаде :) ПАК.