24

Анонимен

преди 6 години

Цялата статия е сексистка, лъха на агресивен феминизъм и нищо повече. Кой е казал, че трябва да има равнопоставеност въобще между хората? Това е гигантска глупост, граничеща с абсурдната лудост. Всички сме различни, всички имаме различни качества и недостатъци. От научна гледна точка, еволюцията е създала жената за да ражда и отглежда деца, да се грижи за семейния уют, а не да прави кариера, това е ролята на мъжа. Защо е необходима тази феминистка истерия - природните закони са непроменими!

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33 Трябва да си забелязал че има някой от преподавателките във ФМИ са направо с мъжки белези има една с мустаци доц. Велева , и си ходи с мустаци като мъж..

22

Анонимен

преди 6 години

една Пазарджик , бяхме на курс по ruby като ученици , Влезна във ФМИ какво стана не знам отказа ли се , шута ли и биха , сега рекламира чорапи против разширени вени , пот ТВ. показва красиви крака.

21

Анонимен

преди 6 години

Хората ги мързи да мислят , мозъка е нужен на човека да оцелее в критични ситуации.. той не може да мисли цял ден.. това е голям разход на енергия и прави всичко възможно да не мисли.. Религията е затова да накара робите да не мислят , да пестят енергия. Затова в добрите университети те изправят пред критична ситуация , времето е разчетено така , че не можеш решиш всички задачи, можеш да решиш 70%.. минават 30-40% от най-добрите..

20

Анонимен

преди 6 години

В СУ специалност информатика всички готини колежки прекъснаха в 2-3 курс. Останаха само крокодилите.

19

Анонимен

преди 6 години

Тая статия е пълен ***. Жените са нискоинтелигентни, некомпетентни, злобни и страхливи същества. Е, не всички де. Тези, които се занимават с това, което им се отдава по - добре от на другите не са такива. Всичките митове за половата дискриминация идват от амбициозни некадърни жени, които не са получили повишението, което са желали. А не са го получили, защото не са го заслужили и нямат качества за него. Обаче понеже са злобни и заемат позицията на дискриминирани. Това не ги прави компетентни.

18

WtF

преди 6 години

Тв Дойче веле и тя е вече в долината на здрача ........

17

Flex

преди 6 години

Като програмист имам някои наблюдения. Жени качествени програмисти се намират, имаме 2 и се справят страхотно. Ама 2 на 30-тина мъже. Постоянно се търсят хора и няма значение пола, ако дойде читав човек се взема и няма дискриминация. Просто поради неизвестна за мене причина предпочитат да са сервитьорки, отколкото да вземат жестоки заплати като програмистки и не се учат. А те парите не никнат по дърветата, трябва усилия за да се развиеш, с много години. Та млади дами - действайте.

16

Анонимен

преди 6 години

До Успял българин Как може да вярвате на такава фантастична схема , заеми и наеми и богатство. чак + има. Такава фантастика няма в реалния живот..

15

Анонимен

преди 6 години

До Успял българин Нали се сещаш , че тази схема не е възможна .. По всички закони макар и фалшиви закони на икономиката и лихвата и т.н.

14

Успял българин

преди 6 години

Преди 14 години заминах за Америка като чистач. След няколко месеца редовен доход банката ми отпусна кредит и купих две жилища. Едното давах под наем а в другото живеех. Спрях да работя, живеех от наема. Скоро взех нов заем и купих още 4 жилища които пак давах под наем. За 10 години изплатих заемите с наемите, а в момента съм собсвеник на няколко къщи и луксозни апартаменти, не работя, живея от наеми в имение с прислуга, имам няколко спортни коли. Америка е велика страна!

13

Анонимен

преди 6 години

Силициевата долина в джоба накрая не ти остава нищо .. И индийците не искат одат там вече..

12

Анонимен

преди 6 години

"Работил ли си с жени в същата специалност, в която си и ти? В момента, в който получат задача, настъпва някакъв хаос в главите им, някаква паника, сякаш са получили задание да изстрелят ракета до Луната. Да не споменавам крайно нелогичните им заключения, когато възникне проблем."---да де, *** шефа олабва напрежението.

11

Анонимен

преди 6 години

От 6 години работя в силициевата долина. Годишният ми доход е 275К.=========A колко ти остават в джоба след като си платиш всичките сметки, младеж?

10

Анонимен

преди 6 години

Не ви трябва никаква Силициева долина - ще си давате парите за наеми.. Не могат да намерят шофьори за градски транспорт защото наемите били по-големи от заплатите на шофьор на автобус.

9

Анонимен

преди 6 години

"това го е казал някой балък който може да си изброй всичките бройки за целия си смотан живот на пръстите на едната си ръка ....."Работил ли си с жени в същата специалност, в която си и ти? В момента, в който получат задача, настъпва някакъв хаос в главите им, някаква паника, сякаш са получили задание да изстрелят ракета до Луната. Да не споменавам крайно нелогичните им заключения, когато възникне проблем.

8

Дискриминация в САЩ

преди 6 години

Аз не знам как са дискриминирали жените в САЩ след като шеф на Яху беше една типична блондинка, която не може и не знае нищо и се опитваше да въвежда какви ли не глупости там. Накрая я изгониха с чек за няколко стотици милиона долара. Иначе по темата - играчите инвестират в Долината и глупаците ходят да бъхтят там. *** по правило са мигранти от Индия, Китай и източна Европа, които си дават здравето там, а американците ходят по баровете и си гледат кефа.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако искате видите що то дискриминация , млад мъж счетоводител , в офис 15-20 бабички и 2-3 по-млади жени .. Главния счетоводител - жена парясница-разведена с 2 щерки..

6

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам начина на мислене у жените."Що се отнася до работното място, съм не 100, а 1000% съгласен с това.

5

Анонимен

преди 6 години

Жените знаят , че не стават за някои работи.. Всички програмистки в България са сайтаджийки и javascript .. Голяма рядкост е жена да програмира С/С++ вградени системи и по инженерни неща.. От сайта на Вистеон България - Инжнерна Академия се вижда само 14-15- мъже и само 1-една жена. Не че някой ги дискриминира , ами жените нямат желание за такава работа.