19

х

преди 6 години

Имам приятели турци, които си останаха с българските имена и не искат да си връщат турските имена

18

Анонимен

преди 6 години

Само с глупости се занимават .. работят ли в полза на България тия от дпс?

17

Направте сделка.

преди 6 години

Върнете им имената за да мирясат,но отменете двойното гражданствоза страни извън ЕС САЩ,Канада и някои други бели страни.

16

anon

преди 6 години

Всеки може да си смени името на каквото си поиска в днешно време. Защо е нужно служебно да им променяме имената втори път. Ще почнат едни дела едно чудо. Ама аз не исках ама то....

15

Bank

преди 6 години

Стига ровихте кокалите на умрелите, какво значение има с какво име ще е , да не би да го вдигнете. Само насаждате омраза между обикновените българи и турци. Айде стига с този Възродителен процес, каквото било било. Само за политически глупости го използвате. Наистина трябва да забранят ДПС.

14

Анонимен

преди 6 години

MUSULMANITE V BALGARIA SA TURZI

13

Анонимен

преди 6 години

Турция е наследник на Османската империя и не е била никога еднонационална държава. Голяма част от мюсюлманите в България са със светла кожа и светли очи, което е доказателство, че не са наследници на етнически турци. Но щом избраха нег.ърка за мис Финландия, всичко вече е от приказка, "от калем" докарано.Проблемът е , че права и свободи не означава по-висок стандарт на живот.

12

иванова

преди 6 години

това ли е най големия проблем в държавата? за това ли им плащаме заплата на тези далавераджии в парламента да ни отвличат вниманието от продължаващата 30 години немотия и престъпност с измислени и инициативи,с какво тази промяна ще подобри състоянието на хората вкл на симпатизантите на дпс

11

ДолуПростСоколе

преди 6 години

''Демокрацията'' в България е прекалена!

10

Анонимен

преди 6 години

ДПС-арските кметове са най-оялите се, като паши са. Милионери в зелено, а електоратът им се изнесе на гурбет.

9

Бг

преди 6 години

Истинското възраждане, ще стане не с насилие или постановления а когато българите бивши християни - българи сега мюсюлмани - турци, сами си върнат българското в душите страдални.

8

da da kak li?

преди 6 години

I na tezi kadeto pishat istinata i gi ma4kate cql givot.

7

Иван И.

преди 6 години

Подкрепям връщане имена не само на мъртви, но и на живите. Доган пак ще се казва Доганов (пример), тов важи и за другите български граждани, насилствено преименувани.

6

Анонимен

преди 6 години

Всичката мара втасала и *** си вчесала...

5

Стотина години преди

преди 6 години

Освобождението, по правителствена инициатива, всички географски названия в империята са заменени с турски такива.Не е възможно това да не е било подробно отбелязано в съответните османски архиви. Нали е трябвало да се знае от кое селище и район какви данъци се събират, а също и да се знае кой път през кои поля, гори и планини минава, покрай кои езера и реки и т.н.Нека нашите сънародници от ДПС се постараят да издирят тези данни за българската територия - това са безценни исторически факти!

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе ордите сами си дигнаха чергите към турция без никой да ги е гонил!И това ДПС е крайно време да се забрани! ------------------------------------Сами се дигнаха и после повече от половината сами се върнаха след като "турските им братя" им взеха парите, понабиха ги, панатаковаха ги и им викаха *** !!!

3

Турач-Пловдив 5750гр

преди 6 години

Върнете си българските имена, възродете се! Стига сте политиканствали, не се наядохте. Имате повече права от нормалните българи не ви е срам, дори такива като Местан да насъсквате ***-турци срещу нас, нормалните хора , който ги издържат. Който иска турско име си го има и никой не му е попречил. Колко българи с български имена има в Турция? Ако искаме репарации от Турция , за геноцида над нас 500 г. няма да им стигнат парите в трезорите!

2

Анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са старият номер с доброто и лошото ченге. Ако агент павел - лютвите беше толкова сърдит и ядосан на депесарите досега да ги е изпял какви далавери за милиарди въртят.

1

Ха,

преди 6 години

ДПС и обществена съвест и морал! Смях!