79

Анонимен

преди 6 години

Ерб алъкк , като създаде някой ден в мечтите си подобие на ЕС и да обедини толкова държави...тога ще казва кое е зле. За сега е един никаквец на власт ...След още 5 години никой няма да го помни. ЕС е много повече от думите му. Това е идея за мирно бъдеще , която на 100% е успешна. От създаването му няма голяма война в а европа. Такива като него не могат да траят мира :)

78

PD

преди 6 години

Още от 16 век, Отоманската империя има сериозни ментални различия от европейския светоглед. При подписан мирен договор, е било норма, да удари погранично населени и отведе роби. И единствения проблем се е получавал, ако месния бек, не внесе лепта към Везира, респективно султана. А ако лептата е била малка, винаги се е намирал някой, дето да бутне рушвет на везира и да му вземе беклика. И е правил повече набези, за повече пари. И днес са така. За това Ердо, се извини за сваления Руски самолет.

77

мдааа

преди 6 години

Кашата е пълна! Още по-лошо е, че не се вижда управия в света, откакто натиснаха спусъка на "новия световен ред"!

76

PD

преди 6 години

С кого е била Турция, в историята си, съюзник. Турция винаги е избирала далаверата, за това в съюз със Турция може, само ако има изгода. И с ИД търгуваше. И по мюсулмани от мюсулманите ще стане, ако да има кинти. За това евреи, ингилизи, турци и някой гръци, са си лика прилика, една майка ги е раждала. Такъв е масовия ментал на това народонаселение. И си избират Султан, който им осигурява далавера, а те му служат.И никога не са имали проблем с това, че султана им указва, да грабят съграждани.

75

анонимен

преди 6 години

прав е ердоган ес ГУБИ И ПОГУБВА РАЗВИТИЕТО НАВСИЧКИ ДЪРЖАВИ -ЧЛЕНКИ НА ЕС ЗАЧИТАИКИ ВОЛЯТА НА ГЕРМАНИЯ И САЩ ПОРОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НАПУСКА ЕС---САЩ И ГЕРМАНИЯ НЕ ИМ ДАВАТ СВОБОДЕН ПАЗАР В ЕС ТРИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛОСА --АНГЛИЯ --САЩ---ИЗРАЕЛ---НЕ ДАВАТ ПЪТ НА ГЕРМАНИЯ ТУК Е И БЕСНИЯ НАПЪН НА МЕРКЕЛ ЗА ВЛИЯНИЕ ИЗВЪН ЕС-- ЕВРОПА Е ПОДЧИНЕНА НА ГЕРМАНИЯ

74

Анонимен

преди 6 години

Той е приятел на Бойко Борюсуф от времето когато беше кмет и Бойко беше кмет.Какво турско знаме бе сложил зад гърба му на официалната визита.

73

Анонимен

преди 6 години

Да ходят в евразийския, там им е мястото на мнгалора. При монголите!

72

Purko

преди 6 години

Грух..грух.грух.грух.прасенца и нерезчета..грухтете грухтете...друго не можете за нищо не ставате..никой не ви бръсне за нищо.Прасета грухтете...грух. Грух. Грух...Хайде всичките в хор....Г....ух.....г....х....г...х.Давайте давайте.написаното от вас е много по тъпо.

71

Кицата

преди 6 години

ЕС и Туркийето в едно изречение си е оксиморон сам по себе си, да не говорим пък, че Турция не е нито в Европа, нито турците-фанатици имат място там! Когато вълната на револта отнесе на бунището на историята амбасадорите на Световния Джихад -Меркел, Юнкер и Оланд, и на власт дойдат нормални лидери, Туркийето ще бъде поставена на мястото й, а ордите мохамедани ще бъдат депортирани там, откъдето са дошли! Само малко време трябва!

70

Анонимен

преди 6 години

На ЕС много и се иска Турция да иска в ЕС.

69

Анонимен

преди 6 години

Като и губим времето,пълно ембарго и изолация от Европа...забрана за всеки турчин да припарва до нейната територия и всичкия бизнес изгонен...

68

Анонимен

преди 6 години

Браво , специалните му части стрелят по всичко руско по средата на Сирия. Не им дреме от иранци, пакистанци, кхмери, правителствени части или самальоти.И пак успява да им продава стоки и да им взима парите.

67

Анонимен

преди 6 години

Турция обичат да свалят руски самолети по границите.Единия доказан на сирииската.... Путин ще им продаде още ракети сега.

66

Анонимен

преди 6 години

Докога ще ни занимавате с това изкопаемо Ерсдухан? Ако ще да ги коли, и беси....не ми дреме за алахогъзници....и без това се размножават безконтролно.Ако ще и 100 години да не ги приемат...не вярвам на някого да му пука!

65

факт

преди 6 години

Без Европа Турция е кръгла нула. Турция е изцяло зависима от еврпейските инвестиции, технологии, пазари, ноу-хау и т.н.

64

Анонимен

преди 6 години

Малко изкуствен смях имаш ама , като за Анадола бива :))) Айде като влезете в ЕС ...пак пиши...сега си ниско.

63

Анонимен

преди 6 години

"Ние зор нямаме ...Ние сме в ЕС :))))("Хахааааааааа

62

Анонимен

преди 6 години

Като гледам българите грухтят на чужд президент...Ако грухтяхте за положението както грухтите по форумите за Ердоган...Та то в българия можеше и да се живее бе!

61

Анонимен

преди 6 години

Сз като гледам си идват България всяка година има ръст от 20% :) Ти си гледай там. Ние зор нямаме ...Ние сме в ЕС :))))(

60

Анонимен

преди 6 години

"Второ туризма пострада яко от което и хазната. Скоро , ще почнат да си махат и заводите от там западняците и т.на. "Имаш ли надежда...да дойдат в България:-) :-) :-) Ще видим:-) :-) :-)