116

Анонимен

преди 6 години

Така е злоба и завист за какво накрая на месеца плащаме като попове тъи че сме се равни всеки плаща ток телефон вода интернет данъци и т.н е да са живи и здрави тия де ни товарят аман от *** народ и те сметки плащат както из ама да дразнят могат

115

Адам Смит

преди 6 години

Ох, колко е сладък рева на панелните таласъми.

114

Анонимен

преди 6 години

Е така е от векове ама тук у нас разликата е огромна, а най лошото е че богатите спечелихапарите си от измами. Не им завиждам по скоро ги съжалявам.

113

Анонимен

преди 6 години

Открихте топлата вода.

112

Анонимен

преди 6 години

Искате големи пари и комунистически манталитет ... Така не става, другаре ;)Това ви е наследството от комунизЪма и СССР

111

Анонимен

преди 6 години

Мутрокомунистите се казват гербери и са от партиятя на най- отявления комунист Борисов - ГЕРБ. Това са окупатурите на страната от десетина години и разпределят нашите пари 10:1 Деесет зя тях и едно за останалите. Ако си в клуба на герберите си добре, ако не си - сорри.

110

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРаботата е, че ако един младши почва на 1200 лева, в някой страни, може да започне на 7-8 пъти повече. А сега, както ще правят и данък, з апо-високо платените кадри, не виждам, какво ще спре хората, които от малки търсят кариера и/или развитие в дадена област да се изнесят масово на Запад.

109

непрограмист

преди 6 години

До анонимен 117,Ясно- всички бедни българи трябва да станат програмисти за да живеят добре! То заради тези програмисти и телевизионери, дето вземат нетипично високи за българския стандарт заплати, вече нормалните хора могат да си купят жилище в София само ако спечелят от лотарията! То остави другото, ами трудно се намират вече и квартири под 500лв.

108

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Че, 460 лв минимална заплата- 360 чиста българска пара чисто не ви ли стига.Депутатите изнемогват с 5-6 хилки ,но те да са ревнали че парите не им стигат а ?

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116Бедите на България са БСП и руаките *** нацвъкани за 45 години руска окупация.

106

Анонимен

преди 6 години

Станете програмисти , ако искате да живеете.

105

Анонимен

преди 6 години

Бедите на Българина се наричат ГЕРБ и ЕС. Заради подмазвачество на Меркел, сега Бопйко ще трябва да се подмазва на Ердоган за малко газчица на висока цена. Интересно, какво ще обяснява на електората си. Дали ще обясни нещо изобщо?

104

Анонимен

преди 6 години

Бе, нещастници! Върнете си социализма!

103

Анонимен

преди 6 години

До democracyКак преди години Турция беше една от най-бедните,изостанали страни,а сега се развива главоломно?Започнаха от нищото с малки фирми,цехове,с машини закупени от Запад.Всичко е въпрос на желание,реклама и организация.

102

Анонимен

преди 6 години

До democracyНапротив,България има голяма потенциал и природни дадености.Достатъчно е хората да се организират,да получат средства и да развиват частна дейност.Собствените приходи,ще ги направят свободни и с възможност да развиват дейността си,да търгуват,да разширяват туризма.

101

democracy

преди 6 години

За жалост нашата страна няма потенциала и качеството да бъде силна икономика,ние до самият Армагедон ще си останем бедна страна това е.Единственият бърз вариант и спасение за добър жизнен живот е чужбина.Препоръчвам ви го!

100

Робиииииии

преди 6 години

Роби бяхте и такива ще си останете.

99

Анонимен

преди 6 години

Селата не изчезват само в България,но в България изчезвато и опразването им е с бързи темпове,за да нямат хората собствени средства,храна,вода за преживяване и независимост от системата.Защо няма и полицаи по селата,за да има повече сигурност и по-малко престъпления?

98

Анонимен

преди 6 години

Дано не ми сменят линка,прочетете "Част от интервю на Алекс Джоунс с Грег Паласт,журналист към БиБиСи и Обзървър, Лондон - Истината за Световната банка и ограбването на света" ,The Bulgarian timesbultimes/istinata-za-svetovnata-banka-i-ograbvaneto-na-sveta/

97

Анонимен

преди 6 години

НЕРАВЕНСТВО,БЕДНОСТ,НЕСПРАВЕДЛИВОСТ,ДА СВЕТЪТ Е НЕСПРАВЕДЛИВ ДРУГАРИ А ПА РАВЕНСТВО НЕМАШЕ И ПРИ БАЙ ТОДАР,егати глупостите през 21 век да говориш за равенство,тц,тц,тц,тая червена чума е поразила неизлечимо мозъците на другарски мислещите трудЯщиХ сЯ!!!