45

Анонимен

преди 6 години

Кой дава ефир на рубладжията Волгин?

44

Пеньо

преди 6 години

Сега пак ще пробваме ***: Ако аз одобря евентуално посегателство срещу Волгин, но не призовавам към него, то всичко е наред, така ли? Този Волгин приема, че всички са ***, а той е умника!

43

Анонимен

преди 6 години

Защо още не е уволнен тоя подбудител към престъпление?

42

Анонимен

преди 6 години

Руска по-д-ло-га #Незабавно уволнение!

41

Анонимен

преди 6 години

Герберски пари да сричам,първа радост е за мене.Аз съм герберче богато,в квартал тузарски аз живея,всичко герберско и доходоностно любя тача и пилея

40

До № 42

преди 6 години

Питам, кои са "Вие"? Кой разруши всичко, което изброихте?Отговорът е много *** - червената номенклатура и ДС агентите,зада могат да ги изкупят на безценица и да се домогнат до всичко,което ние, всички сме създали или поне сме помогнали да бъде създадено.Ако бяхме избегнали оставането в съветския блок, сега нямаше да бъдемна този хал. Направете си труда, да проверите каква промишленост е имало в България преди 44 г. и ще видите, че не случайно 1939 г. сме на 3-то място в Европа по икономи

39

Българин

преди 6 години

Не знам докога ще търпим хора като Петър Волгин!?Този човек е типичен пример за терорист! Запалването на багера не е случайно, то не е и само престъпление, то е тероризъм! "легитимен акт на съпротива", не -това е тероризъм, изродена философия, че само ти си прав и че всичко е позволено в името на изпълнението на твоите цели, включително и престъпление. От екрана въпросният човек внушава, че паметника се разрушава, а той се демонтира и ще се съхранява в НИМ.

38

Анонимен

преди 6 години

Някой да знае адреса на Волгин?Поисках го за да обсъдим с Волгин някои важни теми.*** ми изтри поста.Защо?!Не виждам нищо лошо.

37

ДО ВАЛЕНТИН

преди 6 години

Що бе?Лошо няма. Вие как се сетихте да взривите мавзолея. Сринахте фабрики,заводи,предприятия,ТКЗС-та.Унищожихте стотици малки фирми.Сега продължавате с паметника. На какво основание се сърдите? Който нож вади,от нож умира.Я,чиба!!!!!!!!

36

Аз

преди 6 години

Аз джиповете на горското вечер ги завивам с азбест и са със скъпа охрана.

35

Анонимен

преди 6 години

Гледам през прозореца кмета си строи поредна спортна зала с прилежащо кметство в нея.И по периферията има презастроени едни приятелски кооперации, по средата на пътя строени.Пък едни кранове имат счупени и за палеж не стават.В София е по весело.

34

Анонимен

преди 6 години

toz Volgin e palen ***

33

Анонимен

преди 6 години

Тоя е абсолютно долен човек.

32

Москвичин

преди 6 години

Това недовършено грозовато нещо колко време ни боде очите? Предостатъчно!Волгин щом одобрява палежа в ефир, да му бъде забранено да се изявява в публично пространство за няколко месеца - да преосмисли глупостта си!

31

Волгин

преди 6 години

Да се срути и НДК не само паметника .Долу БСП , оставка на Нинова.

30

Коктейл Молотов

преди 6 години

Петър Ван Дер Волгин - пироман, пироман....!

29

Гатер

преди 6 години

До 33Да си твоя адрес. Ще те взема и ще те заведа.

28

Анонимен

преди 6 години

В България или света комунизъм (истински) никога не е имало! В България и преди и сега има единствено диктатура на простака! Волгин ( и много други) е един рафиниран хапльо който е много далеко от какъвто и да е било комунизъм! Аргументите са му елементарни и пълни с много анти-логика! Не може един истински "журналист" да напише за много очевидно престъпление че е било легитимно! Журналистът трябва винаги да е безпристрастен и да оповава само на факти! Волгин трябва да напусне медийната сцена!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Шумкари...Само да не дойдат пак времена, тея дето са запалили крана пак да им казват "активни борци". Още някой да се съмнява, че това е "активно мероприятие" организирано от другарите?

26

Анонимен

преди 6 години

Тоя кой е сега?