15

Юрист

преди 6 години

Така само правите реклама на анонимния броузър - TOR. Призовавам който още не го ползва, да си хо свали. Нека не даваме личните си данни, на г-н Ушев !!

14

мвр

преди 6 години

По добре да нарушим конституционните права на всички и независимо, че няма да хванем нито един терорист, ние ви уверяваме, че така е по-добре за вас.

13

MAFIQ

преди 6 години

LOSCNITE SA PRI TQX

12

Кетчърите на Ушатия

преди 6 години

Няма как да бъдат хванати лошите,защото същите ще са тези,които ще ни подслушват(този път -законно).

11

тъп гербераст

преди 6 години

"Колкото повече ни следят, слушат - законно, толкова по-добре, защото ще хванат лошите - тези, които ни мислят лошото." Да бе, верваме ти...........скрий се някъде, че си нелепо комичен....!!!

10

Анонимен

преди 6 години

"Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли"Уилям Шекспир

9

ПАК Отнемат свобода

преди 6 години

Това трябва да е идея на Цветанов и жена му ,а този е тъ п като ръб абсолютна пионка .

8

Gern

преди 6 години

Добре де, може ли някой по-запознат да изясни. В програма за съобщения комуникираме с аверчета. Доста често обсъждаме как трябва да хванем гората и да си поиграем на хайдути. Това са само приказки (на този етап), ама наказуемо ли е това, което си пишем?

7

Демократ

преди 6 години

Нормално е при демокрацията хората да бъдат подслушвани и следени. При демокрацията имаме свобода, а при комунизма нямаше свобода, който говореше против комунизма го арестуваха, а при демокрацията сме свободни да говорим против комунизма защото имаме свобода. Който не краде и не говори против демоктацията няма от какво да се опасява, че го подслушват и следят.

6

Анонимен

преди 6 години

"Народ които размени свободата си за сигурност ,накрая двете"Томас Джеферсън!

5

ANGEL

преди 6 години

HAHAHAHA ...MI TE KOI SA BEEEEEEEEEEEEEE

4

нула

преди 6 години

Какво доверие в този бардак МВР !?

3

четете

преди 6 години

Дж.Оруел-1984.

2

Анонимен

преди 6 години

Някакъв вид воайор?Иска да подслушва и наблюдава всички...Ама и като се къпят в банята ли?Абе както навремето е имало една приказка милиционер ли е не ми го хвали.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако Бог ще реши да взима животът на г. Валентин Радев чрез ръцете на ислямските терористи, никакви спецслужби няма да ги спират.