64

пророка Олег

преди 6 години

до питекентропите - либерасти: Плюйте Вова ако ще цял ден. Факт е ,че върна самочувствието на Руснаците и вдигна стандарта в пъти.....в сравнение с пияницата Елцин. Факт е, че *** е незаобиколим фактор ( за невежите - давам още 5 мин за прочитане на думата незаобиколим). Факт е, че всички *** на умряло срешу Русия, което говори, че ги дразни. Дразни ги , зашото е християнска православна държава , която не се навежда на ционисткко-либерстичните-гейско-кабалски порядки. АМИН

63

Анонимен

преди 6 години

Tия двамата тайно са си разменили личните номера, за да се джасaт зад гърба на Доналд! Аххахха!

62

Анонимен

преди 6 години

До КалистоТоччно така на руски *** на български Путин, може и с математическа формула Путин=3.14здин.

61

Калисто

преди 6 години

До Анонимен Хаххаха, глупости. Просто на руски путь не значи онова, което невежите си мислят.

60

Анонимен

преди 6 години

Представям си като юноша как се е чуствал Путинчо с този ръст и това фамилно име. Кошмар. Спуквали са го от подигравки.

59

Анонимен

преди 6 години

Путин на срещата Г19+00. Така е когато жабата не си знае гьола става за резил.

58

Анонимен

преди 6 години

На тази среща Мелания е на 8 см. токчета а Лилипутин е на 12 см.токчета така че реалната им разликата е още по-голяма.Такива миниатюрни мъжлета жените ги приемат с насмешка. От там идват и болезненият комплекс за величие на Путинчо.

57

Анонимен

преди 6 години

някои прозападно настроени либерални инвалиди се подсичат, като видят Путин. Много ги дразни също да видят мъж и жена. За тях единственото нормално е мъж с мъж или мъж с животни... модерни ора, не ги разбирам..

56

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 65,Защо му е на Путин тази кака, или пък нашата Деса? Да не би да не си виждал Алина Кабаева на снимка?

55

странно

преди 6 години

Или Путин въобще не е толкова нисък, колкото го изкарват родните седерaсти, или тази Мелания не е била манекенка. Като гледам снимката- ако слезе от токчетата, почти няма да има разлика с Путин!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Джуджака може да си викне, която поиска и едва ли има точно такива комплекси.(за разлика от такива като теб, които пишат колкото да пълнят нета с байтове)

53

Анонимен

преди 6 години

По-добре Путин да не беше ходил в Хамбург да се излага. Цялото му пътуване се оказа пълен провал включително и тази среща. С никой от Г20 не постигна никаква договореност. Само му набиваха канчето за Украйна и Сирия. 3 дни след ръкостискането с Тръмп последва затягане на санкциите, русофобът Курт Валкер съратник на Маккейн е назначен за спец представител на САЩ в Украйна, Тилерсън заяви от Киев, че санкциите ще продължават до връщането на Крим и че САЩ ще стопират Северен поток-2.

52

Колев

преди 6 години

Добра жена---просто обича животните и за това му се радва. А той се мисли за мъж.

51

Анонимен

преди 6 години

Таз мадама е манекенка, висока е точно 180. И като се качи на 10-12 см токчета не Путин, ами даже Тръмп(186) и повечето ще ги гледа отгоре.

50

Анонимен

преди 6 години

Единственото което харесвам у Тръмп е Мелания.

49

красавчик

преди 6 години

Мелани трябва да кляка за да може да я целуни на снимката са като майка с детито си

48

Анонимен

преди 6 години

Добре че Путин си е сложил обувките с 20 сантиметровите токчета иначе Мелания щеше да го надкрачи като *** без да го забележи.

47

"Ярс"

преди 6 години

Единствените комплекси които има президената Путин са ракетните. Само да щракне с пръсти и за един ден ще дойдат зелените човечета да ни освободят от американо-*** робство.

46

Анонимен

преди 6 години

Горкото джудже. Всички го гледат отгоре даже и жените. От там му идват и комплексите.

45

"Ярс"

преди 6 години

Това е велик момент за нея. Все пак се ръкостиска и има шанс да си каже 2-3 думи с най-могъщия и влиятелен човек на земята.