62

do makedonecot

преди 6 години

Умишлено не признава България македонското малцинство,защото се страхува какви ще са последствията . За това е и тази брутална пропаганда и асимилация към македонците .Ще се разбере истината, която дълги години е била изопачавана . Има много хора със македонско самосъзнание в България .но както има една песна "Македонец българин не става "

61

Анонимен

преди 6 години

До makedonecot 66 Защото от България са отнети територии,на които живеят хора с български корени,а не обратното.България не е отнемала ничии територии и както се казва,граничи със самата себе си.Сега ясно ли е?

60

Анонимен

преди 6 години

До makedonec 67 Бъркаш народност с нация и държавност,това са различни неща.Едно е държава и нация,а друго е население,което е част от една държава и говори на диалекта на езика на тази държава.От българската област "Македония",Коминтернът сътвори"македонска нация и език",а през 1992,стана държава,за да се отдели от руската ***-Сърбия,след разпадането на квазидържавата Югославия.

59

makedonec

преди 6 години

do 65....kako be bratko nema makedonci vo bugarija>>>>pa aj otidi vo pirinska makedonija i prosetaj po gradovite i selata i prashajte gi lugjeto sto se po nacionalnost i ke vidish...CISTI MAKEDONCI

58

makedonecot

преди 6 години

jas ne razbiram zoshto bugarija ne gi priznava makedoncite kako narod,nivniot jazik i malcinstvoto makedonsko vo bugarija????jas sum makeddonec i sto e problemot????

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44 Защото от България са отнети земи,а не от "Македония",която е държава от 1992 и етнос от 1945,та по това време не е имало "македонска нация".Няма как да има такова малцинство у нас!!!!

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен39 Просто,изгодата ги е накарала да се върнат към своите български корени.Те личат в тяхния говор,има много български думи ,в традициите им,въпреки исляма,който са приели.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен58Напротив,ако се наречеше"българин",сърбоманите в титова Югославия го спукваха от бой и го хвърляха в Голи оток,избиваха хора по времето на Кървавата сърбизация в кралство Югославия,също.Но не можаха да унищожат българщината в БЮРМ и до днес.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58 Кърдският народ е стар народ и има своя история,докато "македонската нация" е измислена с декрет от Коминтерна през 1945,а "македонскана държава"е създадена през 1992.

53

Анонимен

преди 6 години

До Рикиджия59 Това са лични съдби,не ги бъркай с поведението на цели народи.На мен може да ми е симпатичен един "македонец",което не означава,че съм съгласен с краденето на българска история от скопските сърбомани ,в правителството на БЮРМ.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43То че си е така,така си е. *** тия русофили дето визираш и русофили не са, а прости ***-***.

51

Рикиджия

преди 6 години

Във Великотърновския университет ВТУ имахме двама колеги - единия албанец, другия македонец, и поради факта, че всички типично по български ги изолирахме, те си станаха най-добри приятели, така че тази пропаганда с религията е за глупаците, а това сме ние Българите

50

Анонимен

преди 6 години

До всички, които казват че няма да признаят македонското малцинство , защото нямало такова .То и кюрдска държава няма, но има хора които се чувстват кюрди нали така.Преди години в България са били подложени на гонения всички македонци .Влизаха в къщите и чупеха всички плочи със македонска музика .Тази красива македонска музика беше забранена ...хората помнят А ако се наречеш македонец те спукваха от бой ченгетата . Македонците бяха подложени на геноцид чрез асимилация . Това е истината

49

Анонимен

преди 6 години

До ODESSAДа,прав си,имах предвид в Европа.

48

Анонимен

преди 6 години

До ODESSA Тогава Армения не е била държава.Народ и държавност са различни неща.

47

ODESSA

преди 6 години

Най старата православна държава е Армения. Ким Кардашиян идва после. *** но компенсирано от неграмотен.

46

Анонимен

преди 6 години

До 50 В Средните векове Източната част на днешна Албания е била в пределите на българското царство.По времето на турското робство те са запазили спомена за отечеството и до Първата световна война,са се смятали за албанци с български корени.Много от тях са приели исляма.Сърбия има претенциите обаче да ги направи"сърби".Сръбското правителство настоява Албания да признае "сръбското малцинство" там,на хора,които имат български корени.Същото правят и "македонците",които наричат българите-"македонци".

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44 Защото от България са откъснати територии,а не от "Македония",която е държава от 1992 и няма как да е имало македонски етнос тогава!!!!Това си го набий в тъпата глава и го запомни добре.Народ и държавност са различни неща.България е най-старата православна държава в света,след Византия и най-старата държава на Балканите,след Византия,с независима църква.

44

Анонимен

преди 6 години

До Кратун В Албания живеят хора,които са католици,също.

43

Анонимен

преди 6 години

В Средните векове Източната част на днешна България е била в пределите на българското царство.По времето на турското робство те са запазили спомена за отечеството и до Първата световна война,са се смятали за албанци с български корени.Много от тях са приели исляма.Сърбия има претенциите обаче да ги направи"сърби".Сръбското правителство настоява Албания да признае "сръбското малцинство" там,на хора,които имат български корени.Същото правят и "македонците",които наричат българите-"македонци"